SON DAKİKA



Haber > Spor > Bedava golcü Medjani

Bedava golcü Medjani

25 Mayıs 2015 Pazartesi - 07:51




Cezayirli savunmacı, Süper Lig’de bu sezonki yedinci golüne ulaşırken, Trabzonspor’a son yıllarda gelen orta saha ve forvetlerden daha çok skora katkı





Medjani, Trabzospor'a golcülerden daha çok katkı sağlaması ile dikkat çekti. Trabzonspor’un Balıkesirspor’u 3-2 mağlup ettiği karşılaşmada fileleri havalandıran Carl Medjani, takımına skor anlamında yaptığı katkıyı sürdürdü. Ligde toplamda 7 gole ulaşan Cezayirli, Avrupa Ligi’ndeki 1 golüyle de  toplam gol sayısını 8’e yükseltti.

Bonservis bedeli ödenmeden alınan oyuncu, Karadeniz ekibine son yıllarda ciddi paralar karşılığında büyük umutlarla transfer edilen birçok yabancı forvet ve orta sahadan bile çok skor katkısında bulundu. Futbolcular için harcanan paralar söz konusu olduğunda, attığı gollerin değeri daha da artan Medjani, gol sayıları ve gol ortalamalarının bu rakamlara oranlanmasıyla son yılların en kârlı transferi olarak öne çıktı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap