SON DAKİKA



Haber > Spor > Becker pazarlığı

Becker pazarlığı

17 Haziran 2016 Cuma - 11:50




Menajer Raiola’ya oyuncunun durumunu soran Karadeniz ekibinin, olumlu yanıt aldıktan sonra Ajax ile pazarlık masasına oturduğu öğrenildi





Önceki gün ibrahimoviç’in de menajeri olan Mino Raiola ile Fransa’da görüşenTrabzonspor Başkan Yardımcısı Nevzat Aydın’ın Hollandalı futbolcu Sheraldo Becker’in durumunu sorduğu ortaya çıktı. Geçen sezon Zwolle’de kiralık olarak forma giyen Ajax’ın sağ kanat oyuncusu için Raiola’dan bilgi alan Bordo-Mavililerin olumlu referans aldıktan sonra harekete geçtikleri belirlendi. Raiola’nın, Aydın’a “isterseniz sizin için Ajax ile görüşürüm” dediği ileri sürüldü. Ajax ile sözleşmesi önümüzdeki sezon bitecek olan futbolcu için Nevzat Aydın’ın Raiola’dan yardım istediği belirtilirken, ünlü menajerin hemen Hollanda ekibiyle pazarlığa tutuştuğu öğrenildi. Geçen sezon 4 gol ve 5 asistlik performansıyla dikkatleri üzerine toplayan 21 yaşındaki sağ kanat oyuncusunun forvette de oynayabilmesi avantaj olarak değerlendiriliyor. Raiola’nın, futbolcusuyla Trabzonspor için görüştüğü ve şartların uyması halinde oyuncunun teklifi kabul edeceğini söylediği belirlendi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap