SON DAKİKA



Haber > Spor > Bıçak kemiğe dayandı

Bıçak kemiğe dayandı

25 Şubat 2016 Perşembe - 09:51




Adem Söğüt: “Futbolun bu kadar seyir zevkinden çıkıp, ahlaksızca bir oyun olmasına sebebiyet veren başta TFF Başkanı ve tüm kurulları istifa etmelidir





Trabzonspor Taraftarlar Birliği Başkanı Adem Söğüt, Galatasaray-Trabzonspor maçında yaşanan olaylardan sonra öfke dolu açıklamalar yaptı. Söğüt adeta bıçağın kemiğe dayandığını belirterek TFF başkanı ve kurullarını istifaya davet etti. Adem Söğüt, “Trabzonspor’umuz sezona fırtına gibi başladı. Ancak bazı şer odakları ligin daha 5. haftasından itibaren Trabzonspor’umuzu lime lime parçalayarak, hem takımımızın bugünkü tabloda olmasına hem de şampiyonluğa inanmış taraftarların futboldan soğutulmasına sebep oldular. Ligin 5. haftasında Galatasaray maçıyla başlayan ‘Trabzonspor’u katletme harekatı’, ne tesadüftür ki, yine Galatasaray maçıyla tekrar sahnelenmiştir. Bu şer odaklarına karşı topyekun birlikte olmamız gerektiğine inanıyorum. 1996, 2004 ve 3 Temmuz şike sürecinde Trabzonspor’un her ayağa kalkmaya çalıştığı dönemde bu tür operasyonlar yapılıp, Trabzonspor’un ayağa kalkmasına müsaade edilmiyor. Bugün ‘yabancı hakem gelsin mi?’ diye tartışmalara başlandı. Ahlaksızlık, haysiyetsizlik, onursuzluk başta olduğu sürece dünyanın neresinden hakem getirirsen getir, düzen değişmez” dedi

İstifa etmeliler

Söğüt “Bugün bir hakemin düdüğünü asması önemli değil, çözüm de değil. Futbolun başında 3 Temmuz sürecinden beri şike sürecini görmezden gelerek, milyonlarca futbolseveri stadyumlardan soğutarak, futbolun bu kadar seyir zevkinden çıkıp ahlaksızca bir oyun olmasına sebebiyet veren başta TFF Başkanı ve tüm kurulları istifa etmelidir. Ya adalet ya da adalet diyorum” diye konuştu.

İki yüzlülük

Lige fırtına gibi giren ve 3’de 3 yapan bir Trabzonspor. Galatasaray'ı ezen bir Trabzonspor şampiyonluğun en büyük adayı .Sonra operasyon başlıyor sırasıyla Galatasaray, Akhisar, Konya Mersin, Antep Trabzonspor bir anda paramparça. Akil derin Trabzonspor'lulardan çıt yok. Sonra hiç bir iddiamız olmayan maçta aynı futbol çetesinin 4.hafta itibarıyla başlattıkları Trabzonspor'umuzu katletme oyunlarından bir tanesi yine bir Galatasaray maçında sahne alıyor. Ve akil derin Trabzonspor'lular bir anda sahne alıyor ve Trabzonspor'lulukları tutuyor. Ne enteresan. Yorumu Trabzonspor taraftarlarına bırakıyorum” dedi.


Salih Dursun en güzelini yapmıştır!

Adem Söğüt, “Dünyada yüzyıllardır yapılan adaletsizlikler karşısında gerek uzak tarihimizde gerek yakın tarihimizde neler olduğunu biliyoruz. Onun için şunu söylemek istiyorum. Makam ve mevkilerde oturan değerli büyükler artık ellerini vicdanına koyup, bu yaraya neşter vurup, futbolun sadece saha içerisinde oynanan, insanlara keyif veren bir oyun olduğunu hissettirmelidirler. Salih Dursun kardeşimiz Galatasaray maçında hakeme kırmızı kart göstererek, aslında Türkiye’de futbolda ahlak yoksunu insanlara en güzel cevabı vermiştir. Kendisine Trabzonspor taraftarları adına teşekkür ediyorum.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap