SON DAKİKA



Haber > Spor > Bazı şeylerin tekrarı yoktur...

Bazı şeylerin tekrarı yoktur...

30 Temmuz 2016 Cumartesi - 10:07




Beşiktaş ve Fenerbahçe'nin eski kalecisi Rüştü Reçber'in eşi Işıl Reçber, 19. evlilik yıldönümlerini Instagram hesabından yaptığı paylaşımla kutladı.





Fenerbahçe ve Beşiktaş'ın eski kalecisi Rüştü Reçber, 2007 yılında evlendiği eşiyle 19. yıldönümlerini kutladı.

Dillere destan bir aşk hikayesine sahip olan Rüştü ve Işıl Reçber çifti, Antalya'da tanışmış ve kısa bir süre sonra aralarında yaptıkları gizli bir nişan töreniyle birlikteliklerini resmiyete dökmüşlerdi. Bu sırada çekilen bir fotoğrafın basına sızmasının ardından Işıl Reçber'in ailesi brlikteliği öğrenmiş ve bu olaydan kısa bir süre sonra ise çift dünya evine girmişti.

INSTAGRAM'DAN PAYLAŞTI

Tuana ve Burak adında iki çocukları bulunan çift, bugün evliliklerinin 19. yılını kutluyor. Sosyal medya hesaplarını aktif bir şekilde kullanan Işıl Reçber, Instagram hesabı üzerinden yaptığı romantik bir paylaşımla, eşinin evlilik yıldönümünü kutladı.

Işıl Reçber yaptığı paylaşımın altına, "Tekrarı yoktur bazı şeylerin, hayat gibi, aşk gibi, ömür gibi... Eğer bir tekrar olursa da yine sen, yine" notunu düştü.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap