SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayram Toysal: Bütün oyuncularıma güveniyorum

Bayram Toysal: Bütün oyuncularıma güveniyorum

21 Nisan 2021 Çarşamba - 15:08




Hekimoğlu Trabzon FK teknik direktörü Bayram Toysal, takımın genel durumu ile ilgili olarak medya merkezine değerlendirmelerde bulundu





Hekimoğlu Trabzon FK teknik Direktörü Bayram Toysal, takımın genel durumu ile ilgili olarak medya merkezine değerlendirmelerde bulundu.

Geride kalan yakın zamanda yoğun bir maç takviminden çıktıklarını ifade eden Toysal, “Bu süreçte oyuncularım; sahada ve antrenmanda mücadeleyi, saha dışında da gereken özveriyi gösterdiler” dedi.

Sezonun bitmesine 4 lig maçı ve sonrasında Play-Off müsabakaları olduğunu da kaydeden Teknik Direktörümüz Bayram Toysal, “Geldiğimiz günden bu yana, tüm oyuncularımızla sahada yapmak istediklerimizle alakalı, teoride ve pratikte çalışmalar yaptık, yapmaya da devam ediyoruz. Geride kalan dönemde, az süre verdiğimiz oyuncularımıza kalan maçlarımızda daha fazla oynama şansı vererek maç temposu kazandıracağız. Play-Off’lar öncesi tüm takıma oyun mantalitesini daha eksiksiz yerleştirmek amacındayız” şeklinde konuştu.

“Kadromuzda bulunan tüm oyuncular bizim için değerli ve hepsine çok güveniyorum” diyen Toysal şu ifadeleri kullandı: “Biliyorum ki kime forma verirsem, oyun disiplinini elden bırakmadan sahada en iyisi olması için sonuna kadar mücadele edecektir. Play-Off sürecini de göz önünde bulundurursak yine çok yoğun bir döneme gireceğiz. İlk olarak kalan 4 maçımızı kazanmak istiyoruz. Devamında oynayacağımız Play-Off’lardan ise şampiyonluk hedefimize ulaşarak, başta Başkanımız Celil Hekimoğlu ile yönetim kuruluna ve geldiğimiz günden bu yana bize destek olan herkesle beraber bu mutluluğu yaşamak en büyük arzumuz”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap