SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayraktar; ''İlk sene için başarılıydık''

Bayraktar; ''İlk sene için başarılıydık''

12 Mayıs 2019 Pazar - 13:05




''İlk 5 içinde yer almak istiyorduk. Son haftalarda bir çıkış yakaladık ama üst sıradaki takımlar mesafeyi açtığından play-off’a kalamadık. Ancak ilk sene için başarılı olduk diyebilirim”





// İsmail DÜZGÜN // ÖZEL //

SEZON KÖTÜ BAŞLADI


TFF 3. Lig 1. Grup’ta sezonu 7’nci sırada tamamlayan Artvin Hopaspor’da Teknik Direktör Sinan Bayraktar, sezonun değerlendirmesini Karadeniz’e yaptı. Uzun bir aranın ardından profesyonel lige yükselen bir takım için, başarılı bir sezonun geride kaldığını açıkladı. Bayraktar, “Yıllar sonra 3. Lig’de mücadele edilmesi şehirde büyük bir heyecan yaşattı. Ancak sezon istenildiği gibi iyi başlamadı” dedi.




ÇIKIŞ YAKALADIK AMA...

BAYRAKTAR, “Hedef koyulmamıştı ama üst sıralarda yer alma düşüncesi vardı. 2. yarıda teknik adam değişikliği oldu. Göreve geldik. Bakıldığında hem play-off hem de düşme potasının ortalarındaydık. İlk 5 içinde yer almak istiyorduk, son haftalarda bir çıkış yakaladık ama üst sıradaki takımlar mesafeyi açtığından play-off’a kalamadık ancak ilk sene için başarılı olduk diyebilirim” diye konuştu.




ZEMİN DEĞİŞTİRİLMELİ

BAYRAKTAR şöyle devam etti: “Hopa’nın çok elverişli bir zemini yok. Tesisleşme anlamında bir hamle olmalı. Ay sonunda kongre olacak. Yeni sezonda ne olacağını biz de bilmiyoruz. Yeni yönetimde kimler olacak, hedefleri ne olacak bilmiyoruz. Biz profesyoneliz geldik, işimizi yaptık. Seneye yeni yönetimin belirleyeceği hedefler doğrultusunda teknik adam olarak ne düşünür ona da saygı duyarız.”

SADECE A TAKIM OLMAZ




YENİ yönetime önerilerde de bulunan başarılı teknik adam, “Öncelikle Hopaspor’un kendisine ait antrenman sahası olması şart. Mevcut stadın zemininin de değişmesi lazım. Akademi ligine de girip altyapıya önem vermeleri gerek. Gelecek bir yönetimin bunları değerlendirmesi lazım. Sadece A takıma bakıp hareket edilmemeli bence. En önemlisi saha sorunu, mutlaka çözülmeli” dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap