SON DAKİKA



Haber > Spor > Bayburt Özel İdare 1461 Trabzon maçında kazanan yok

Bayburt Özel İdare 1461 Trabzon maçında kazanan yok

12 Mayıs 2022 Perşembe - 18:21




Trabzon’un TFF 2. Lig’deki temsilcisi 1461 Trabzon 1. Lig’e yükselme yolunda ilk maçında Bayburt Özel İdare ile karşılaştı.





TFF 2. Lig ekiplerinden Bayburt Özel İdarespor, play-off grup maçlarında Gençosman Stadyumu'nda 1461 Trabzon FK'yı konuk etti. Adem Cinek, Mehmet Şengül, Nurettin Dinçer Demir üçlüsünün yönettiği maç, saat 16.00'da başladı. 43. dakikada gol fırsatı bulan Bayburtspor, pozisyonu avantaja çeviremedi. 4 dakika uzatma verilen maçta durum değişmeyerek 0-0 beraberlikle sona erdi. 2. yarıda her iki takımda skoru değiştirebilmek için var gücüyle mücadele ederken, 66. dakikada kalesinde kritik anlar yaşayan Bayburtspor, kaleci Zülküf Özer'in müdahalesiyle gol yemedi. Bir kritik an ise Trabzon kalesinde yaşandı. Emre Şahin'in ortası, İlker Sayan ile buluştu. Boş kaleye vuramayan oyuncu, net gol pozisyonunu iyi değerlendiremedi. 4 dakika uzatma verilen maçta, skor 0-0 beraberlikle sona erdi.
16 Mayıs'ta oynanacak, rövanş maçında ise Trabzon ekibi, Bayburtspor'u konuk edecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap