SON DAKİKA



Haber > Spor > Başınız öne eğilmesin

Başınız öne eğilmesin

12 Mart 2013 Salı - 09:12




Denizli, "Denizlispor maçında çok kıymetli puanlar kaybettik ama şampiyonluk heyecanımızda en küçük bir eksilme yok. Denizli maçından gerekli dersleri





Maçı koparmadık Denizlispor deplasmanından puansız dönen Rizespor’da keyifler kaçarken Teknik Direktör Mustafa Denizli, oyuncularının bu maça takılıp kalmamalarını söyledi. "Golü atananın kazanacağı bir maç oldu. Grafiği son haftalarda yükselen iki takım vardı" diyen Denizli, şöyle konuştu: "Maç çok zorlu geçti. Golü yiyinceye kadar belki topa hakim değildik ama maçı kopartacak pozisyonları bulmuştuk fakat değerlendiremedik. Kullanamadığımız pozisyonlar bize gol olarak döndü." Eksilme yok Bu dönemde her puanın çok kıymetli olduğunu dile getiren Denizli, "Denizlispor karşısında çok kıymetli puanlar bıraktık. Lig yarışı da müthiş bir şekil aldı. Biz de bu görüntüden eksik olmayız. Sadece bu kayıplara üzülürüz" diye konuştu. Her şeye rağmen şampiyonluk heyecanlarından en küçük bir eksilme olmadığının altını çizen başarılı teknik adam, "İlk ikinin en büyük adayı biziz. Artık Denizli maçını unutmalıyız. Bu maçtan gerekli dersleri çıkarıp önümüze bakmalıyız" diye konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap