SON DAKİKA



Haber > Spor > Başlama vuruşu Vali Kızılcıktan

Başlama vuruşu Vali Kızılcıktan

12 Haziran 2012 Salı - 17:00




Trabzon Gazeteciler Cemiyeti'nin her yıl geleneksel olarak düzenlediği ‘Orhan Kaynar Futbol Turnuvası’nın açılışı Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık’ın





Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ABKF) sahasında düzenlenen turnuvanın açılış karşılaşmasında başlama vuruşunu Trabzon Valisi Dr. Recep Kızılcık yaparken, açılışa Trabzon Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ergun Ata ve TSYD Trabzon Şubesi Başkanı Cevat Kol ve basın mensupları katıldı. Basın mensuplarının zor ve zahmetli bir görev icra ettiklerini kaydeden Vali Kızılcık, “Gazetecilik mesleği özellikle fedakarlık isteyen zor şartlarda yapılan önemli bir meslektir. Demokrasinin vazgeçilmez bir unsuru olan gazetecilik, küreselleşen dünyayla iletişimin sağlanması, katılımcı ve yönlendirici bir kamuoyunun oluşturulması ve fikirler ne olursa olsun huzur ve hoşgörü ortamı oluşturmasının korunmasında önemli bir sorumluluğu üstlenmektedir. Böyle önemli bir görevi icra eden basın mensuplarımıza gerçekleştirdikleri turnuvada başarılar diliyorum. İyi olan kazansın” dedi. Ajansspor, TSYD, Karadeniz Gazetesi, TRT, Günebakış Mavi, İlkhaber Gazetesi, Taka Gazetesi ve Kuzey Rüzgarı ekiplerinin mücadele edeceği turnuvada dereceye giren takımlara çeşitli ödüller verilecek.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap