SON DAKİKA



Haber > Spor > Basketbolun devleri Bodrum deplasmanını bekliyor

Basketbolun devleri Bodrum deplasmanını bekliyor

05 Ağustos 2023 Cumartesi - 13:15




Basketbol Süper Ligi'nin yeni ekiplerinden Çağdaş Bodrum Spor, yeni sezonda hem Türkiye'nin en büyüklerini Bodrum'da ağırlamak hem de Avrupa hedeflerine seyircisi önünde yürümek istiyor.





Son iki sezonu evinde şampiyon olarak tamamlayan Çağdaş Bodrum Spor, geçtiğimiz sezonda devler ligine merhaba dedi. Kulüp, hem Türkiye’nin en büyüklerini Bodrum’da parkede ağırlamak hem de Avrupa hedefleri için tam gaz oyuna devam etme misyonuyla yola çıktı. Şampiyonluk kutlamalarının taraftarın coşkusuyla sokaklara taştığı Bodrum, artık bir basketbol kenti olarak adlandırılıyor. Bodrumlular Türkiye’nin ve Avrupa’nın en basketbol takımlarını ağırlamaya hazırlanıyor.

Kulüp iç saha maçlarını oynadığı, 1250 koltuk kapasitesine sahip Bodrum Spor Salonu’nun kapasite artırımı için çalışmalara başladı. Konuyla ilgili olarak Basketbol Federasyonu ile görüştüklerini belirten Çağdaş Holding İcra Kurulu Üyesi ve Çağdaş Bodrum Kulüp Başkanı Dağlarca Çağlar, “Basketbol Federasyonumuzun bize anlayış göstermesini bekliyoruz. İç saha maçlarını Muğla Menteşe’deki salonda oynamak durumda kalacağız. Oysa biz Bodrum takımıyız ve Bodrum'da oynamak istiyoruz. Süper Lig takımları da bizi bu konuda destekliyor. Talebimize olumlu yanıt bekliyoruz" dedi.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap