SON DAKİKA



Haber > Spor > Basketbolcu evinde ölü bulundu

Basketbolcu evinde ölü bulundu

14 Mayıs 2015 Perşembe - 10:05




Belçika'da Charleroi forması giyen Danimarkalı genç basketbolcu Rasmus Larsen bugün evinde ölü bulundu.





Belçika'nın Charleroi takımı 20 yaşındaki Danimarkalı oyuncusu Rasmus Larsen'den gelen haberle sarsıldı. Genç oyuncunun Ostend maçı için takıma katılmaması üzerine evine giden takım yetkilileri Larsen'in cansız bedeni ile karşılaştı. Belçika ekibi yetkilileri ve oyuncunun ailesi büyük şok yaşadı.

ÖLÜM NEDENİ AÇIKLANMADI

20 yaşındaki Larsen takım toplantısına gelmeyince evine gidenler genç oyuncunun cesedi ile karşılaştılar. Larsen'in ölüm nedeni henüz açıklanmadı. Belçika Ligi'nde bugün oynanması gereken yarı final maçları hakkında ise erteleme kararı alındı. Henüz 20 yaşında olan ve Avrupa'nın önemli potansiyelleri arasında gösterilen Rasmus Larsen sezon başında Belçika ekibine katılırken şu ana kadar maç başına 12.2 dakika 5.3 sayı 2.6 ribaund ortalamaları ile oynuyordu. NBA takımları tarafından da takip edilen Larsen'in, dün sol kolunda ağrı hissettiği için antrenmanı yarıda bıraktığı öğrenildi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap