SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkent kazandı

Başkent kazandı

02 Mayıs 2016 Pazartesi - 09:23








Fenerbahçe karşılaşmasından sonra ikinci maçını da seyircisiz oynayan Trabzonspor Medical Park, Anadolu Efes karşısında aldığı iki maçlık cezasını doldurmuş oldu. Hayri Gür Spor Salonu’nda seyircisiz oynamanın ezikliğini yaşadı diyebiliriz. Bordo-Mavili dev adamların rakibi Rönesans TED Ankara Kolejliler kümede kalma mücadelesi içinde maça çıktı. Her maçtaki gibi takımlar oyunun başında birbirlerini ölçerek savunma ağırlıklı oyuna başlayıp ısındıkça birbirlerine saldıran takım görüntüsü içinde oluyorlar. Trabzonspor Medical Park, sezon bitimine üç maç kala iki oyuncusunun sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti. Böylece Kitchen ve Fells ile yollarını maç öncesinde ayırmış oldular. İlk çeyrek ev sabihi takımın 21-15 üstünlüğüyle tamamlandı. İkinci çeyrekte toparlanan konuk takım 22-21 öne geçti. Buna seyirci kalan Trabzonspor Medical Park koçu Ahmet Kandemir mola almayarak bence hatalı davranmıştır.

Her nedense Ahmet hoca mola almayı sevmiyor. Halbuki takımını toparlama açısından faydalıdır diyorum. İkinci çeyrekte deplasman takımının etkisi daha fazla olsa da devreyi 42-40 yine ev sabihi önde kapattı. Üçüncü çeyrekte Rönesans TED Ankara Kolejliler daha etkiliydi. Trabzonspor MP her maçta rakibinin oyununa ayak uydurup oyun sonunda uyanıyor. Bazen geç uyanınca maçı kaybediyor. Nitekim öyle oldu. Çok rahat kazanabileceği yerde kendini zora sokuyor, ilk iki çeyrekte Trabzonspor Medical Park önde oldu. Üçüncü çeyrekte konuk ekip 60- 56 öne geçti. Son çeyrekte kötü oynayan Bordo-Mavili dev adamlar Rönensans TED Ankara Kolejlilere yenilmekten kurtulamadı. Skor 63-79 Ankara temsilcisi lehine tamamlandı

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap