SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan Usta'dan Rize'ye mesaj!

Başkan Usta'dan Rize'ye mesaj!

14 Haziran 2017 Çarşamba - 11:17




Muharrem Usta katıldığı bir iftar programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu.





Trabzonspor Kulübü Başkanı Muharrem Usta katıldığı bir iftar programında dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Rizespor ve Trabzonspor’un transfer gündemini değerlendiren Başkan Usta : “Geçen sene gerçekten çok zor bir süreç yaşadı Trabzonspor.

Düşmenin ne kadar acı olduğunu biliyorum.  Bilsinler ki onların oradan bakışı ile hak veriyorum. Keşke biz de başarabilseydik. Futbol enteresan sonuçlar olabiliyor. Onlar kadar üzgünüz. Onlar kızsa da biz onlara gideceğiz kucaklaşacağız.

Rize – Trabzon futbol yüzünden birbirilerine kırgınlık yapmamalı. Rizeli linin yerine kendini koyarak söylüyorum bende onlar kadar üzgünüm bizde yaptık ama bilsinler ki biz gereken her şeyi yaptık ama olmadı.” Transferler ile ilgili konuşan Usta: “Bu dönem herkesin merak ettiği transferler kritik bir zaman. Biz sorunlarımız biliyoruz.

Bunları kapatacağız. Daha iyi oturmuş sağlam sağlıklı bir Trabzonspor olacak. Bu sene 2. Devre iyi bir takım olsak da 2-3 sakatlıkta nasıl bir takım olduğumuzu gördük. 

Basına çıkan isimler denk düşüyor. Bazen de ilgimiz olmuyor. %10’u denk geliyor. Çoğu doğru değil. Biz doğru olan işi yapmamız gerekiyor.”


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap