SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan Usta 50.yılda müjdeleri sıraladı

Başkan Usta 50.yılda müjdeleri sıraladı

03 Ağustos 2017 Perşembe - 18:00




Trabzonspor Şenol Güneş Kompleksinde ki yeni stadında 50. Yılını kutluyor. Program halk oyunları ve konserlerle başlarken Trabzonspor Başkanı Muharrem





Başkan Usta, “Çok güzel bir atmosfer var. Açılışta yaşamıştık. Stat açıldıktan sonra derbi maçlarda böyle atmosfer vardı. Bugün de 50. Yıl kutlamaları var. Büyük camiaya yakışan muhteşem atmosfer” dedi.  Trabzonspor’da böyle bir hayali olup olmadığı sorusuna ise Usta, “ Hayır hiç böyle bir hayalim yoktu. Çocukken stada yakın okulda okuyordum. Bizim hayalimiz bir şekilde maçlara girebilmekti. Bazen hikayede bunlar var. Okuldan bir şekilde maçlara gidebilmenin yollarını arıyorduk. Trabzonspor’un çok başarılı olduğu yıllardı bizim yıllarımız. Bizim çocuklarımızın da o başarıları görmesi lazım.  Bir hizmetkar sıfatıyla burada çalışmamız lazım” diye konuştu. 

SPONSORLUK ANLAŞMASI NASIL GERÇEKLEŞTİ?

Sponsorluk anlaşmasına da açıklık getiren Usta, “Yeni stada yeni sponsor arıyorduk. Aslında çok uğraşlar ve uzun zaman bunun için uğraşı verildi. Biz bir kaç ay önce açıldığında Medical Park Sattı olacağını söylemiştik. O ara başka görüşmeler vardı. Biz yine bekleyelim başka şeylere sponsor olalım yine kulübümüzü destekleyelim. Öyle bir ihtimal vardı. Olmadı. Olmayınca zaten baştan söylediğimiz gibi Medical Park, Liv ve İstinye Üniversitesi grup. Grup olarak Stadın Sponsorluğunu resmi olarak üstlendik. Kulübün ihtiyacı olan ödemeleri yapıyorduk. Bugün resmiyete kavuşmuş oldu. Bugün biz, dün başkaları, yarın daha başkaları. Benim şahsım adına ilginç olanı. Böyle ir döneme denk gelmesi. Hem kulübün başkanı olarak, bir taraftan da böyle bir sponsorluk camiamıza hayırlı olsun” dedi. 

BURAK TRANFSERİ NASIL OLDU?

Burak tranfseri ile ilgili de konuşan Usta, Onur’un bu transferde büyük desteği olduğunu açıkladı. Usta, “Taraftar bizden her zaman transfer bekliyor. Her kulüpte böyle ama transfer taraftara göre şekillenebiliyor bazen. Ama zamanını tutturmak mümkün olmaya biliyor. Doğru isimleri takıma kazandırmak doğrusu. Biz bu sene tüm transferlerde çok zorlandık. Takımlarında oynayan ve mutlaka manada önemli oyunculara talip olduk. Satış listesine konulan oyuncu olsa almak kolaydık. Biz de ne Kucka ne de Burak bunların hiç biri takımlarının bırakmak istediği oyuncular değildi. Kucka zor oldu, Burak ondan zor oldu. Bugün iki şey bir araya geldi. Hem resmi olarak sponsorluk. Aslında bu süreçte Onur’un da desteği oldu. O da Burak ile konuştu. Bu hikaye bizim stadımızın açılışında başladı. Burak buraya geldiğinde ara ara konuşuyorduk” dedi.


SERDAR TAŞÇI TRANFSERİNDE SON DURUM?

Usta, Serdar ile ilgili açıklamada bulunarak, “Serdar’a talibiz. Kulübü bırakmak istemiyor. Kriz derecesinde bir durumla karşı karşıyayız. Oyuncu da bizi istiyor biz onu istiyoruz. Zannediyorum o  da büyük aksilik olmazsa kısa sürede çözülecek. Kısa süre dediğimizde insanlar yarın öbür gün bekliyor. Buna böyle bakmamak lazım. Geç olsun doğru olsun. Bu oyuncular ne zaman gelirse gelsin takıma uyum sorunu pek olmayacak oyuncular” diye konuştu

SOSA'DA MALİYET ANALİZİ...

Sosa konusunda kreatif bir oyuncuya ihtiyacımız olabilir. Orada da fayda maliyet analizi yapıyoruz. Oyuncu ve kulüple de görüşüyoruz” dedi. 

BURAK'A NASIL BİR İMZA TÖRENİ YAPILACAK?


Burak’a çok şık bir imza töreni düzenleyeceklerini açıklayan Usta, “Ben yarın Trabzon’dayım. Burada yapılması gereken bir takım işlerimiz var. Sabah 5:30’da İstanbul’da Atatürk havalimanında olur. Biraz dinlenir. Yarın zannediyorum onları tamamlar. İmza törenini Trabzon’da yapacağız. Çok şık farklı bir imza töreni olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap