SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan Kar Gelecekten Umutlu

Başkan Kar Gelecekten Umutlu

04 Eylül 2012 Salı - 10:16




Samsunspor Başkanı Emin Kar, "Her geçen gün takımımız daha iyi seviyeye geliyor. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz" dedi





TAKIM OLMA YOLUNDA Samsunspor Başkanı Emin Kar, Göztepe maçında alınan galibiyetten dolayı teknik heyet ve futbolcuları kutladığını söyledi. Lige verilen araya galibiyetle girmenin çok güzel olduğunu belirten Başkan Kar, "Son dakikada da olsa takımımız kazandı. Belki iyi futbol oynamadık ama mücadele ettik. Her geçen gün takımımız daha iyi seviyeye geliyor. Takım olma yolunda hızla ilerliyoruz. Lige ara verilmesi bizim için avantaj" diye konuştu. GELECEĞİN SAMSUNSPOR'U İyi futbolcu olmanın yolunun çok maç yapmaktan geçtiğini söyleyen Başkan Kar, “Gençlerin oynadığı maç sayısını arttırmayı ve gelecek yıllarda takımımızda yer almalarını hedefliyoruz. Amacımız geleceğin Samsunspor’unu oluşturmak. Altyapıya ciddi bir şekilde önem veriyoruz. Samsunspor’un kurtuluşu altyapıda. Her şeyden önce Samsunsporumuzu yüceltmek için yetenekli futbolcular kazandırmamız lazım" dedi.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap