SON DAKİKA



Haber > Spor > Başkan çok kızdı!

Başkan çok kızdı!

19 Ağustos 2015 Çarşamba - 00:12




Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan yana tavır koydu.





Ligin ilk haftasında Ankara’da oynanan Gençlerbirliği maçında oynanan futbol ve alınan skor dışında maçın sonlarına doğru deneyimli teknik adam Hikmet Karaman ile golcü oyuncu Kwekue arasında patlayan penaltı krizi için Kulüp Başkanı Metin Kalkavan, Teknik Direktörü Hikmet Karaman’dan yana tavır koyarken;” Otorite ne derse o olur. Bu olayda haklılık diye bir şey olmaz. Otorite ne derse o olur. Kazanırsın, kaybedersin. Bunun tartışması olmaz, penaltıyı kaçırsa ne olacaktı? Bu konu hakkında en kısa sürede bir karar alacağız” dedi.

Başkan Kalkavan, “Sıcak hava altında temposu yüksek, güzel bir maç oldu. Gençlerbirliği takımı da bu ligin dişli ekiplerinden biri. Zor bir deplasmandan güzel bir başlangıç yaparak taraftarlarımızı sevindirdik, şimdi bunun keyfini çıkaralım ama saha içinde yaşanan tartışma biraz morallerimizi bozdu. Haftaya Fenerbahçe ile kendi sahamızda oynayacağız. Taraftarlarımızın bu maça ilgi göstereceklerini düşünüyorum. Transferde iki oyuncu daha kadromuza katacağız, biri stoper diğeri önlibero olacak” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap