SON DAKİKA



Haber > Spor > Basit hataların bedelini ödedik

Basit hataların bedelini ödedik

08 Aralık 2015 Salı - 10:35




Karaman, Mersin’e kendi hataları ile mağlup olduklarını belirterek, “Bu maçı izleyip hatalarımızı sıralayacağım, ders çıkartmamız gereken yerler var”





Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, bariz hatalarının kurbanları olduklarını söyledi. Ligdeki çıkışlarına Mersin’de son veren Çaykur Rizespor’da moraller bozulurken, Teknik Direktör Hikmet Karaman, alınan sonuca hakemin etki ettiğini söyledi. Karaman, ”Penaltı öncesinde Kweuke’nin düşürülmesi var. Yan hakem; bizim lehimize olacak bir penaltı pozisyonu var, onu da mı görmedi? Bu maçı izleyip hataları bulacağım” dedi. Süper Lig’de artık yeni hakemlerin sahne alması gerektiğini belirten Karaman, “Bazı kritik yerler var, deneyimli hakemlerin bu kritik yerleri görmesi gerek, çok basit hatalar yapıyorlar. Artık yeni hakemlere yol verilmeli, ligde artık hakem hataları çok konuşulmamalı, hakem gördüğünü çalmasını bilmeli, genç hakemlerin Süper Lig’de yer almasının zamanı geldi artık” dedi. 2’nci golü kendi hataları ile yediklerini belirten Karaman, “3 şutumuz direkten döndü, bu tip pozisyonlarda daha dikkatli olmamız gerekirdi, yediğimiz gollere bakıldığında kendi hatalarımızın ön plana çıkacağını görüyoruz. Kaptırdığımız toplar kalemize gol olarak döndü, ileride yakaladığımız pozisyonları ise iyi değerlendiremedik. Bu maçtan herkes dersini almalı” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap