SON DAKİKA



Haber > Spor > Başakşehir'e Adebayor şoku

Başakşehir'e Adebayor şoku

10 Şubat 2017 Cuma - 09:32




Abdullah Avcı, Kasımpaşa maçı öncesi yaptığı açıklamada, “Adebayor’un bir sakatlığı var, sağlık ekibi ile görüşüyoruz. Adebayor bu hafta büyük ihtimal





Şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir’in teknik direktörü Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Togolu golcü Emmanuel Adebayor’un pazar günü Kasımpaşa ile yapacakları maçta büyük olasılıkla forma giymeyeceğini söyledi.

'Adebayor'un sakatlığı var'

Avcı, “Adebayor’un bir sakatlığı var, sağlık ekibi ile görüşüyoruz. Adebayor bu hafta büyük ihtimalle kadroda olmayacak gibi gözüküyor. Galatasaray maçında kasığıyla ilgili yaşadığı bir problem var. Fitness salonunda fizyoterapistlerle birlikte çalışıyor” diye konuştu. Kasımpaşa maçının önemine dikkat çeken Avcı, “Kasımpaşa ligin iyi takımlarından biri. Hiçbir maç kolay değil, çok zor bir müsabaka bizi bekliyor. Yakaladığımız tempo ile oyun planımızı sahada uygulamak istiyoruz. Umarım istediklerimizi sahada alırız” sözlerini sarf etti.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap