SON DAKİKA



Haber > Spor > Başakşehir'den İsrail'e destek veren Karzev hakkında açıklama

Başakşehir'den İsrail'e destek veren Karzev hakkında açıklama

16 Ocak 2024 Salı - 17:05




Başakşehir Başkanı Gümüşdağ'dan, Filistin'i bomba yağmuruna tutan İsrail'e destek mesajı yayınlayan oyuncusu Karzev hakkında açıklama geldi.





Gümüşdağ, kendisinden savunma aldıklarını belirtirken, "Savunmasında 'Ben savaşla değil barışla ilgili ifade kullanmak istedim. Savaş isteyen birisi değilim barış istiyorum' yanlış anlaşıldım, özür dilerim demiş ve paylaşımını kaldırmış. Kabul edilebilir bir durum değil. Biz de savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız" dedi.

Süper Lig'in önde gelen ekiplerinden biri olan Başakşehir'den İsrailli futbolcu Eden Karzev'in yaptığı paylaşımla ilgili açıklama geldi.

Karzev, Jehezkel'e benzer şekilde '100 gün' ifadelerinin yer aldığı bir paylaşımı alıntılayıp sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Başakşehir Başkanı Göksel Gümüşdağ, Karzev'den ifade aldıklarını belirtti.

'SAVUNMA ALDIK'

Eden Karzev'in paylaşımıyla ilgili soruşturma başlattıklarını ve savunmasını değerlendirdikten sonra bir karar alacaklarını belirten Gümüşdağ, "Karzev bizim oyuncumuz. Kendisini bir paylaşımda bulunmuş sosyal medya hesabından. Biz de bunu fark edince idari direktörümüz Murat Yaman kendisini çağırıp bir disiplin soruşturması başlattığımızı ifade etti.

Ben de talimatını verdim. Kendisinden savunmasını istedik. Savunmasında 'Ben savaşla değil barışla ilgili ifade kullanmak istedim. Savaş isteyen birisi değilim barış istiyorum' yanlış anlaşıldım, özür dilerim demiş ve paylaşımını kaldırmış. Ama buna rağmen bizlerin ve ülkemizin bu konuda hassasiyeti çok fazla. Kabul edilebilir bir durum değil. Biz de savunmasını değerlendirip, bir karar alacağız. Kendisi ayrıca emniyet ve savcılıkta da ifadesini verdi. Orada da aynı ifadeleri kullanmış" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap