SON DAKİKA



Haber > Spor > Barış Alper Yılmaz resmen Galatasaray'da

Barış Alper Yılmaz resmen Galatasaray'da

09 Temmuz 2021 Cuma - 18:06




Sarı-Kırmızılı ekip, genç yıldız Barış Alper Yılmaz'ı resmen kadrosuna kattığını açıkladı.





Galatasaray sezonun 3. transferini gerçekleştirdi. Alpaslan Öztürk ve Aytaç Kara'yı renklerine bağlayan Sarı Kırmızılılar, Ankara Keçiörengücü'nden genç yıldız Barış Alper Yılmaz'ı kadrosuna kattı.

Galatasaray'ın resmi sitesinden yapılan açıklamada, "Kulübümüz, profesyonel futbolcu Barış Alper Yılmaz ile 5 yıllık sözleşme imzaladı. Barış Alper Yılmaz’a kulübümüze hoş geldin diyor, Galatasaray forması altında kendisine başarılı bir kariyer diliyoruz" denildi. 

Yeni sözleşmeyle ilgili olarak kulüp televizyonuna konuşan Barış Alper Yılmaz, "Galatasaray'ın bir parçası olduğum için çok heyecanlıyım, çok mutluyum. Beni buraya layık gören başta teknik direktörümüz Fatih Terim ve başkanımız Burak Elmas olmak üzere tüm teknik heyete ve yönetime teşekkür ediyorum. Galatasaray her futbolcunun hayalidir. Bu hayali gerçekleştirdiğim için çok mutluyum. Taraftarlar önünde bu şanlı formayı giyeceğim için çok mutluyum. İnşallah benim için hayırlısı olur" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap