SON DAKİKA



Haber > Spor > Balaban'ın sitemi var

Balaban'ın sitemi var

18 Ağustos 2015 Salı - 02:40




TÜFAD Trabzon Şubesi eski başkanlarından TÜFAD Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Balaban, yazılı bir basın açıklamasıyla sitem etti.





Balaban, şu ifadelere yer verdi: "TÜFAD Trabzon Şubesi'nin 25 yıllık mazisinin 19 yılında önemli mevkide görev yapan biri olarak yeni yönetim tarafından gerek bayram törenine, gerekse dün başlayan TFF C Futbol Antrenör Kursu’na davet edilmememizin TÜFAD Trabzon Şubesi'nin gelenek ve göreneklerine uymadığını üzülerek ifade etmek isterim. TÜFAD Onursal Başkanımızın, eski şube başkanlarımızın ve ayrıca Trabzon ve ülke futboluna hizmet etmiş önemli değerlerimizin, futboldaki geçmişimizi var eden büyüklerimizin bu tür etkinliklere aranarak değil de mesaj yoluyla davet edilmeleri bizleri üzdü. En önemli konu ise Ankara’da yapılacak TÜFAD Genel Merkez Yönetim Kurulu toplantısında TÜFAD üst kurul delege listesine Trabzon’dan tek bir kişinin yazılmaması beni hayal kırıklığına itti. Ayrıca 4 ay önce yönetim kurulumuz adına başka hiçbir şahsın ve hiçbir kurumun katkısı olmadan TFF C Futbol Antrenör Kursu’nu Trabzon'a bizzat benim aldırdığımın bilinmesini önemle belirtmek isterim."

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap