SON DAKİKA



Haber > Spor > Bakhtiyor Zaynutdinov'dan transfer itirafı: Yusuf Yazıcı ile konuştum

Bakhtiyor Zaynutdinov'dan transfer itirafı: Yusuf Yazıcı ile konuştum

22 Ağustos 2023 Salı - 11:54




Beşiktaş'ın CSKA Moskova'dan kadrosuna kattığı Kazakistanlı futbolcu Bakhtiyor Zaynutdinov açıklamalarda bulundu. Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş'a transferi öncesinde Yusuf Yazıcı ile görüştüklerini belirtti.





Beşiktaş'ın CSKA Moskova'dan 4.5 milyon euro bonservis bedeliyle kadrosuna kattığı Bakhtiyor Zaynutdinov açıklamalarda bulundu. Bakhtiyor Zaynutdinov, Beşiktaş'a transferi öncesinde eski takım arkadaşı Yusuf Yazıcı ile konuştuklarını belirtti.

Bakhtiyor Zaynutdinov'un açıklamaları şu şekilde:

"BEŞİKTAŞ'TA FORMASI GİYECEĞİM İÇİN SEVİNÇLİYİM"

“Burada olduğum için mutluyum. Transfer görüşmeleri biraz uzun sürdü ama önemli olan sonuçta burada olmak. Beşiktaş forması giyeceğim için sevinçliyim. Çocukluğuma dair hatırlayabildiğim önemli anlardan bir tanesi 2002 Dünya Kupası. O dönemde Brezilya milli takımını ve Ronaldo’yu izleme fırsatı bulmuştum. Hatta saçlarımı da aynı onun gibi kestirmiştim. Bugün futbol oynuyorsam bunu Brezilya ve Ronaldo’ya borçlu olduğumu söyleyebilirim."

"YUSUF YAZICI'YLA KONUŞTUM"


"Dört yıl önce Rostov’da oynarken İspanya’nın Marbella kentine kampa gitmiştik. Liverpool takımıyla aynı otelde kalıyorduk. "Kiminle fotoğraf çektirebilirim?" diye düşünüp kampa gelenlerin listesine bakmıştım. Şansıma Alex’le fotoğraf çektirdim, şimdi aynı takımdayız. Sanırım kader bizi bir araya getirdi. Beşiktaş’la ilgili olarak Yusuf Yazıcı’yla konuştum. CSKA Moskova’da beraber oynamıştık. Bana Beşiktaş’ın büyük bir kulüp olduğunu ve burada mutlu olacağımı söyledi. Onun tavsiyelerini dinlediğim için mutluyum. Beşiktaş çok büyük bir kulüp. Beşiktaş’ı Türkiye’nin en büyük kulübü olarak görüyorum. Aynı zamanda Türkiye’deki ilk futbol kulübü. Burada olmak benim için yepyeni bir meydan okuma diyebilirim. Beşiktaş formasıyla iyi bir futbol sergilemek ve tarihe geçmek istiyorum."

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap