SON DAKİKA



Haber > Spor > Bakan Soylu'dan Trabzonspor değerlendirmesi

Bakan Soylu'dan Trabzonspor değerlendirmesi

16 Ekim 2016 Pazar - 09:45




Denemeyi bırakalım.





İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Trabzonspor’un başarısı için taraftardan sabretmesini istedi. Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı İsmail Kahraman ve Milli Eğitim Bakanı Nabi Avcı’nın da katıldığı bir açılışta konuşan Soylu, Trabzonspor için şu ifadeleri kullandı: “Çok zor dönemden geçtik. Hiç kimse endişe etmesin, düzelecek. Ama bir şey yapmalıyız: Sürekli denemeden ziyade biraz istikrarla devam etmeliyiz. Bu yıl derlenip toparlanma yılı olacak. Gelecek yıla hazırlık yapacağız. Fakat bu yıl da iyi sonuçlar alınacak.

Gerek Enerji Bakanımız gerek biz, gerek Gençlik ve Spor Bakanımız herkes, Trabzonspor’un kulüp açısından ve yönetilebilmesi açısından başkanlar, yöneticilerimiz her şeyi yapıyorlar. Sabırlı olacağız. Trabzon’a sabır konusunda en çok rica edeceğim konu odur. Çocuklarımız inşallah önümüzdeki günlerde başarılı bir Trabzonspor’u izleyecektir, hiç kimsenin şüphesi olmasın.”

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap