SON DAKİKA



Haber > Spor > Bak şu aymaza….!

Bak şu aymaza….!

17 Mart 2016 Perşembe - 09:07








Gerçi Şenol Hoca kendine has üslubuyla... Ağzının payını verdi vermesine de... “Bu tip düşünceleri olanlar, o tip işleri yapanlardır... Ben Fenerbahçe’yle değil, kendimle yarışıyorum... Oyun oynatmaya çalışıyorum... Saha dışında oynamıyorum.” Özet olarak yaptığı maç sonu açıklamasıyla. İki çift sözümüz de bizim olsun istedik. Twitter hesabından “uyu uyu YAT uyu “ diye geveleyen “Şikebahçeli’ye” Kuyruk yangını nedeniyle... Sözde Trabzonspor’un maçı Beşiktaş’a verdiğini vurgulamak istiyor. Oysa dünya âlem biliyor ki; Ellerine su dökecek yoktur bu konuda! İplikleri pazara çıkmıştır! Cümleten bu konuda pek mahirdirler! Mahkemelerce tespit edilmiş yedikleri halt! Tüm bunlara karşın...

İnsaf, vicdan ve izandan yoksun şekilde... Sanki sütten çıkmış ak kaşıkmış gibi geveliyor! Aymazlığın böylesine de pes doğrusu!

YAPMA HAMİ...!

Bu takıma gelmeden yazdığım için rahatım. Ne olmuş, ne de yanmıştın... Hamdın kardeşim ham! Ama yeterli gördün kendini. Hangi hazırlığı yaptın ki? Hangi çileyi çektin ki? “Bu takımla şampiyonluklar yaşayacağım” diyen insan... Bu hedefi yakalamak için çok ama çok çalışmış olmalıydı. Beşiktaş’ı iyi etüt etmek için...

Taaaaaa Rize’ye gidip izlemek midir çalışmak söyler misin? Söyleminle, eyleminle, inanılmaz çelişkiler yaşıyorsun. “İnan bu tutumun beni ve benim gibileri kahrediyor.” Sana karşı olan duygularımı da anlatmama gerek yok. Ama yazık ettin kendine... Son sözüm; Ramazan’ı oynattın. Yüzünü kara çıkarmadı. Taraflı tarafsız herkesin beğenisini kazandı geç oyuncu. Tecrübesizliğinin kurbanı oldu; 2 kartla oyundan atıldı. Maç sonu; “Sonuç kötü ama Ramazan’ı kazandık” dedin. Hepimiz takdir ettik. Hoşumuza gitti. Ve çok üzüldüğünü ifade ettin...O zaman söyler misin benim canım kardeşim... Trabzonspor’a kazandırdığını söylediğin Ramazan neden kulübedeydi?


KENDİNİ ÇARPAN YILDIRIM

Kim ne söylerse söylesin... Hiç kimse Bülent Yıldırım’ın adil bir maç yönettiğini söyleyemez! Sadece yayıncı kuruluşun spikeri “Melih Efendi” dışında... Hakem iyi bir maç yönetmiş...Sevsinler seni emi! Rengini maç anlatımlarında aleni belli eden bu arkadaş... Beşiktaş’ın verilmeyen iki penaltısına... Geri pası görmezden gelen hakeme ne diyecekti? Bu maç Trabzonspor-Fenerbahçe arasında oynansaydı... Adım gibi biliyorum; bu hakem Trabzonspor’u anında infaz etmişti. Fener’in yüzü suyu hürmetine Trabzonspor’u da zan altında bıraktı. Yıldırım kendini çarptı... Hakemliği ciddi anlamda tartışılır bir hale geldi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap