SON DAKİKA



Haber > Spor > Bahçecik daha güçlü geliyor

Bahçecik daha güçlü geliyor

12 Eylül 2018 Çarşamba - 12:08




TRABZON 1. Amatör Küme B Grubu ekiplerinden Bahçecikspor, yeni sezon öncesi iddialı bir ekip oluşturarak hedefini şampiyonluk olarak belirledi.





Geride kalan sezonda Bölgesel Amatör Ligi’ni beşinci sırada tamamlamasına rağmen statü gereği Play-Out maçı oynayan ve Haçkaspor’a mağlup olarak amatöre düşen Kırmızı-Yeşil-Beyazlılar, yeni sezonun başlamasını iple çekiyor. İlk maçında 14 Eylül’de Söğütlüspor ile karşılaşacak olan Bahçecikspor, bu maça kilitlenmiş durumda.

BAHÇECİKSPOR Asbaşkanı Levent Enez, önemli isimleri kadroya kattıklarını belirtirken, “Dış transferde Sürmenespor’dan İsmail Dağlar, Ömer Faruk Bayram ve Umur Kızılkaya, Eynesilspor’dan Ali Kemal İlyas, Maltepespor’dan Hüseyin Büyük, Dolayobaspor’dan Ünalcan Kırlak, Maçkaspor’dan Yahya Murat, Esesspor’dan Hasan Baki, Araklıspor’dan Ogün Yazıcı, Zağnosspor’dan Mehmetcan Katipoğlu’nu, genç takımdan ise Enes Çakır, Tahsincan Kayıkçı’yı transfer ettik” dedi.

1 AYDAN itibaren yeni sezona hazırlandıklarını dile getiren Asbaşkan Enez, “Yaklaşık 1 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi bir ekip oluşturduk. Bu ekiple güzel işlere imza atacağımıza inanıyorum. Geçen sezon bir iş kazası geçirdik ve maalesef küme düştük. Düştüğümüz yerden daha güçlü bir şekilde ayağa kalkacağımıza eminim. Taraftarımızın da bu takımı desteklemesini istiyorum. Başarılı olacaksak her kesimden maddi ve manevi destek görmeliyiz” diye konuştu.

 

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap