SON DAKİKA



Haber > Spor > Bahaddin Güneş açıkladı: İşte Şenol Güneş'e gelen teklifler

Bahaddin Güneş açıkladı: İşte Şenol Güneş'e gelen teklifler

09 Mayıs 2022 Pazartesi - 14:49




Şenol Güneş'in kardeşi Bahaddin Güneş, tecrübeli teknik adama gelen teklifleri açıkladı. Bahaddin Güneş, ağabeyine Beşiktaş, Avrupa, BAE ve Fransa'dan teklifler olduğunu söyledi.





Trabzonspor'da uzun yıllar forma giyen ve 38 yıl önce yaşanan şampiyonlukta kadroda yer alan Bahaddin Güneş, kardeşi tecrübeli teknik adam Şenol Güneş'e gelen teklifleri açıkladı. 

"AĞABEYİM DİYE DEMİYORUM..."

Trabzonspor'da 38 yıl önce alınan şampiyonlukta kadroda bulunan ve şu anda TFF 2'nci Lig ekiplerinden Afjet Afyonspor'u çalıştıran Bahaddin Güneş, Sporlig dergisine açıklamalarda bulundu. Bahaddin Güneş, "Ağabeyim diye demiyorum. Şenol Güneş'in kardeşiyim. Çok az gol yiyordu. Çok iyi bir defansımız ve orta sahamız vardı. Kalemize top gelmiyordu. 1 tane gol atıp, maçı bitiriyorduk. Amatör bir ruhla oynuyorduk. Para, pul bizim için ikinci plandaydı. Forma ve şehre olan tutkudan dolayı başarılılar geldi ve şampiyonluklar yaşadık. Tabii çok güzel günlerdi" ifadelerini kullandı.

BEŞİKTAŞ, AVRUPA, BAE, FRANSA, TFF...

Ağabeyi Şenol Güneş'in isminin TFF başkanlığıyla anılmasıyla ilgili de konuşan Bahaddin Güneş, "TFF Başkanı olursa Türk futbolu için çok faydalı olur. Şenol hocayı Beşiktaş çok istedi. Çünkü orada 2 şampiyonluk yaşadı. Beşiktaş camiası onu çok seviyor. Onun konumu ne olacak bilmiyorum. Dubai'den, Birleşik Arap Emirlikleri'nden, Avrupa'dan teklifler var kendisine. Fransa'da St. Etienne istiyor. Hocanın kafası karışık, şu an beklemede. Ben şu an için mümkün olamayacağını düşünüyorum. Düşüncem yurt dışına gider, bir senesini orada geçirip daha sonra TFF Başkanlığını düşünebilir" dedi.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap