SON DAKİKA



Haber > Spor > Baba oyuna aldı, oğlu golü attı

Baba oyuna aldı, oğlu golü attı

09 Ocak 2022 Pazar - 14:18




Porto teknik direktörü Sergio Conceição, 2-2 süren maçın son dakikalarında 19 yaşındaki oğlunu oyuna soktu.





Dün akşam Portekiz Ligi'nde oynanan Estoril-Porto maçı, futbol sahalarında ender görülen olaylardan birine sahne oldu.

Ev sahibi Estoril, 38 ve 43. dakikada bulduğu gollerle ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Porto 49 ve 84. dakikada attığı gollerle eşitliği yakaladı. Porto teknik direktörü Sergio Conceição, 87. dakikada Fabio Cardoso'yu oyundan çıkardı ve yerine 19 yaşındaki oğlu Francisco Conceição'yu aldı. Teknik direktörün oğlu, oyuna girdikten 2 dakika sonra takımını 2-3 öne geçiren golü attı. Golün ardından Portolular büyük sevinç yaşarken, 19 yaşındaki Conceição, teknik direktör olan babası Sergio Conceição'ya koştu. İkilinin sevinç anları basında ve sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Teknik direktör Sergio Conceicao’nun 19 yaşındaki oğlu bu sezon sadece 1 maçta ilk 11’de şans buldu ve 12. maçında ligdeki ilk golünü kaydetti.

Maçtan sonra konuşan Porto teknik direktörü Sergio Conceicao, “Francisco işini yaptı, galibiyeti getiren golü attı. Büyük bir zafer. Maçtan önce daha yapacak çok şey olduğunu ve hiçbir şeyin kazanılmadığını söyledim. Şimdi de aynısını söylüyorum. Geliştirmemiz gereken çok şey var. İlk yarıda bunu gördük” dedi

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap