SON DAKİKA



Haber > Spor > Aziz Yıldırım: ''Tek sorumlu FETÖ'dür''

Aziz Yıldırım: ''Tek sorumlu FETÖ'dür''

27 Mayıs 2019 Pazartesi - 13:45




Yıldırım: "Ben, 'Ne şikesi, memleket elden gidiyor' demiştim. FETÖ'nün yaptığı terör saldırısında 250 insanımız öldü. Bunların sorumlusu FETÖ'dür..





Fenerbahçe'nin eski başkanı Aziz Yıldırım 'Futbolda Şike Kumpası' davasıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Yıldırım'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle;

"Bu dava sadece bizim değil, Fenerbahçe'nin davasıdır. Geldiğimde gördüğüm manzara iyi değildi. Uzun zamandır gelmediğimiz için ortam boş kalmış. Yalan ifadeler veriliyor."
"Ben, 'Ne şikesi, memleket elden gidiyor' demiştim. FETÖ'nün yaptığı terör saldırısında 250 insanımız öldü. Bunların sorumlusu FETÖ'dür. Bunu herkes bilsin. Statlarda hala FETÖ öperasyonları devam ediyor. Bitmedi, bitmeyecek de."




"BİR DAHA FENERBAHÇE'DE GÖREV ALMAYACAĞIM"

"Sakın bölünmeyin. Ortak noktamız Fenerbahçe. FBTV'yi ben kurdum ama bir doğum günümü bile kutlamadı. Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nde görev almayacağım"
"Üst kimliğimiz Fenerbahçe'dir. Birliğinizi bozmayın, bölünmeyin. Ne Aziz Yıldırım'cı olun ne Ali Koç'çu ne de başka bir şey. Ben bir daha Fenerbahçe Spor Kulübü'nde yönetici olarak yer almayacağım. Ama hayatımı verdiğim bir kulübe küsmem, darılmam mümkün olamaz."
.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap