SON DAKİKA



Haber > Spor > Aytaç Kara ile anlaşma sağlandı

Aytaç Kara ile anlaşma sağlandı

24 Aralık 2020 Perşembe - 16:02




Galatasaray'ın sözleşmesi sezonunda bitecek olan Aytaç Kara ile anlaşmaya vardığı, transferi devre arasında bitirmek için kulübü Kasımpaşa'yla görüşmelere başladığı iddia edildi.





Ara transfer dönemine günler kalan Galatasaray ilk transferini bitirmek üzere.

Sezon başında orta saha bölgesine yalnızca Etebo takviyesi yapan ve o transferden de beklediği verimi alamayan Galatasaray, Kasımpaşa'nın başarılı ismi Aytaç Kara ile söz kesti. Ocak ayında transfer döneminin açılmasıyla birlikte Galatasaray'ın Aytaç Kara'yı açıklaması bekleniyor.

Kasımpaşa'dan daha önce Ryan Donk, Mbaye Diagne, Fatih Öztürk gibi isimleri kadrosuna katan ve yüksek bonservis ücretleri ödeyen sarı-kırmızılılar, Aytaç transferini makul bir ücretle bitirmeyi hedefliyor.

Kasımpaşa formasıyla geçen sen 32 lig maçında görev yapan 27 yaşındaki oyuncu 5 gol - 3 asistlik performans sergilemişti. Aytaç Kara bu sezon da ligde 11 mücadelede forma şansı buldu ve 2 gol atıp, 2 asist yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap