SON DAKİKA



Haber > Spor > Ayrılmak istemedim

Ayrılmak istemedim

30 Ekim 2015 Cuma - 14:39




Paris Saint Germain’in Arjantinli yıldız hücum oyuncusu Angel Di Maria, Real Madrid'den ayrılmak istediğini ancak buna mecbur bırakıldığını söyledi.





PSG’nin Arjantinli yıldızı Angel Di Maria, Real Madrid ile Santiago Bernabeu'da oynayacakları UEFA Şampiyonlar Ligi maçı öncesinde açıklamalarda bulundu. 2014 yazında Real Madrid'den ayrılmak istemediğini belirten Di Maria, "Bunu kızgınlıkla söylemiyorum. Ben kalmanın yollarını aradım ancak mümkün değildi. Kulüpte neler yaşandı bilmiyorum. Ben ve menajerimin yapacak bir şeyi kalmamıştı. Böyle şeyler bazen futbolda oluyor” ifadelerini kullandı.

Çok güzel anlar yaşadığını söyleyen Arjantinli yıldız, “Portekiz'den çok güzel bir final oynayarak dönmüştük. La Decima'yı kazanmayı başarmıştık. Benim Madrid formasıyla son maçım da Şampiyonlar Ligi finali oldu böylece. Taraftarlara da o güzel anlar için müteşekkirim. Onları mutlu etmek için çok çalıştım. Bernabeu'da iyi veya kötü, nasıl bir tepki alırım bilemem ama ben Madrid forması giydiğim her an en iyisi için çabaladım" dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap