SON DAKİKA



Haber > Spor > Aynı nakarat!

Aynı nakarat!

02 Ekim 2017 Pazartesi - 09:23








Trabzonspor, İstanbul’da Beşiktaş karşısına her hafta olduğu gibi dün akşam da farklı bir on birle çıktı. Bu bize sürpriz miydi? Tabi ki hayır. Anlaşılan, Yanal’ın as kadrosunu bulması için ligin sonuna kadar bekleyeceğiz. Bir teknik adam ligin yedinci haftasına kadar on birini oluşturamıyorsa o takımdan başarı beklemek de hayal olur.

Yanal’ın kadro handikabına rağmen Bordo-Mavili takım deplasmanda olumlu bir futbol izletti taraftarlarına. Bunu söylerken, Trabzonspor’un başarısından çok, ev sahibi Beşiktaş’ın yorgun ve başarısız bir mücadele sergilediğinin de altını çizelim. Bu tarz maçların taktiği veya tekniği için çok şey söylemek gerekmez. Sonuca gitmek önemlidir.

Onu da başaramadı Trabzonspor. Yanal’a şunları sormak isterim: Yusuf Yazıcı ile ne derdin var? Bunu bize çık anlat! Sahanın en iyisi Abdülkadir’i sahadan neden aldın? Cevabı taraftar için çok önemli, açıkla! Rodallega’yı neden ikinci yarının başında sahaya sürmedin? Bil ki Rodallega müdahalesini yapsan bu maçı alırdın. Ama yapmadın. Hatalar zincirini de böylece sıraladın.

Tıpkı Fenerbahçe ve Başakşehir maçlarında olduğu gibi Beşiktaş’ı da yenebilecek olduğu haftada yakalamıştı Trabzonspor. Ama diğer maçlardaki gibi yine Yanal’ın kadro zaafları ile rakibinin başarısızlığını fırsata çeviremedi Bordo-Mavililer. Futbolun adaleti yoktur. Rakibini kötü yakalamışsan yeneceksin. Yoksa sonuç işte böyle olur ve sahadan ayrıldığın beraberliğe sevinirsin.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap