SON DAKİKA



Haber > Spor > Aynı manzarayı herkes görüyor

Aynı manzarayı herkes görüyor

21 Ocak 2015 Çarşamba - 10:53








Telefonumuz çaldı. Arayan Trabzonspor’un dibine kadar herşeyini bilen ve her şeyine vakıf camiadan önemli bir isimdi. Kendisine daha aleykümselam demeden, direk ‘hiç sözümü kesmeden söyleyeceklerimi dinleyin’ dedi. Bu söylemler karşısında şaşırmadık değil. Bakınız neler söyledi bize telefonun ucundaki ses. "Şubatta divan kurulu seçimi yapılacak. Daha şimdiden aday olanlar bir birlerine karşı salvo atışları yapmaya başladılar. Bakın adayların fotoğraflarına destekleyenleri kimler?

Ben söyleyeyim yine aynı isimleri göreceksiniz. O zaman soruyorum o seçilmiş, bu seçilmiş değişen ne olacak? ne farkedecek? Hadi İbrahim Hacıosmanoğlu gitsin peki kim gelecek? cevabını ben vereyim. Tekrar aynı isimler gelecektir.Trabzonspor’un sahibi bunlar ya, kimseleri yanaştırmak istemiyorlar oraya" Telefonun ucundaki sesin söylediklerini bizlerde görüyoruz. Ancak yapaçak çok şey olmadığınıda biliyoruz. Demokratik bir şekilde sandık gelecek seçmenlerin önüne tercihi divan kurulu delefeleri yapacak?

Bizim burada anladığımız veya çıkardığımz ders. Camia ne olursa olsun bir araya gelmesi, birliktelik yapması, bir bütün olması katiyen mümkün değil. Hala bizim adamımız olsun hala biz yönetelim hala küçük olusn ama bizim dışımızda kimse olmasın mantığı güdülüyor. Bu mantık güdülsün bakalım nereye kadar güdülecek? Nasıl güdüldüğüde ap açık ortada değil mi?

ASKF TRİBÜNÜ KAPATIYOR

Artık ASKF sahasınının tribününde bundan böyle kimse yağmurdan ıslanmayacak. ASKF başkanı Cahit Erdem, tribünün üstünü kapatacaklarını bu yönde çalışmalara başladıklarını söyledi. ASKF burada yine önemli bir hizmete daha imza atıyor. Kendilerini yaptıkları bu önemli hizmetten dolayı kutluyoruz. Tabi ASKF’nin amatörlere getirdiği hizmet sadece bununla sınırlı kalmıyor.

Antalya’da Sağlık Bakanlığı ile ortaklaşa yapılan sporcu sağlığı panelinde bulunan Cahit Erdem, sık sık sahalarda yaşanmaya başlanan boğaza dil kaçmayla ilgili konudada sağlık bakanlığı yetkilileri tarafından bilgilendirildiklerini ve öğrendiklerini Trabzon amatör takımlarına aktaracaklarını söyledi. ASKF üretip ve ürettiklerini hayata geçirmeye devam ediyor. Erdem yeni projelerinide en kısa sürede kamuoyuyla buluşturmak için belirledikleri yol haritasında gitmeye çalıştıklarını da vurguladı. Bizler ASKF’yi izlemeye ve yaptıklarını sizlerle paylaşmaya devam ediyoruz.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap