SON DAKİKA



Haber > Spor > Aykut Kocaman: Alex en çok golü benim dönemimde attı

Aykut Kocaman: Alex en çok golü benim dönemimde attı

27 Ocak 2022 Perşembe - 19:11




Alex de Souza'nın ayrılmasının organize bir çete tarafından gündeme getirildiğini söyleyen Aykut Kocaman, "Alex en çok golü benim dönemimde attı. Ben art niyetli olsam bunlar nasıl olacak?" dedi.





Fenerbahçe'nin eski teknik direktörü Aykut Kocaman, kulübün efsane isimleri arasında yer alan Alex de Souza'nın takımdan ayrılış süreciyle ilgili konuştu.

'ORGANİZE BİR ÇETE TARAFINDAN SÜREKLİ ORTAYA GETİRİLİYOR'

Tivibu Spor yayınına katılan Aykut Kocaman, hiçbir futbolcuya karşı bireysel duygularıyla davranmadığını ifade etti. Kocaman şunları söyledi:

"Ne Valbuena, ne Alex hiçbir oyuncuyla ilgili olarak, bireysel anlamda duygularımın getirdiği olumsuzlukla hareket etmedim. İşin sportif tarafına geldiğin zaman da şöyle: Çok net rakamlar ortada. Ben bununla ilgili birkaç cümle söylesem de, bu yaygın bir çete tarafından, organize bir çete tarafından bana yapılan şeyler yine yapılacak. Alex en fazla benim zamanımda oynamıştır, ortalama en çok gol sayısı, dakika sayısı, maç sayısı ve benzeri şeyler benim dönemimde olmuş. Ben burada art niyetli olsam bunlar nasıl olacak? Bunların hepsi organize bir çete tarafından çok planlı bir şekilde sürekli ortaya getiriliyor."

"Ben kendi halinde yaşayan bir adamım, bunlara cevap vermek de istemiyorum" diyen Kocaman, "Valbuena için de geçerli. Transferini ben istedim. 11'inci haftaya kadar olan dağınıklık döneminde takıma en büyük faydayı sağlayan oydu. Ancak sonraki dönemde... Bütün antrenörlerin istediği şey uyumlu takım yaratmaktır" şeklinde konuştu.


'ALEX ANTRENÖRLÜK YAPIYOR, AYNI ŞEYLERİ YAŞAYACAK'

Uyumlu bir takım oluşturmak için isimlerin değişebileceğini belirten Aykut Kocaman, "Bizim işimiz oyuncularımızdan en yüksek verimi alacak uyumu sağlamaktır. Bu uyumun içinde bazen Alex olur, bazen olmayabilir. Şimdi kendisi de antrenörlük yapıyor, aynı şeyleri yaşayacak. Valbuena yarın öbür taraf geçtiği zaman ona da aynı şeyleri yapan oyuncular olacak, onları yönetmeye çalışacak" dedi.

Kendilerine güvenen taraftarlara karşı sorumlu olduklarını dile getiren Kocaman, "Bizim işimiz insanlara zarar vermek değil, bize güvenen milyonlarca insanı mutlu edecek takımı yaratmak için çaba göstermektir. Bu arada ne Aykut'un kaprisleriyle duygusal davranışlarıyla ya da bilmem kimin davranışlarıyla uğraşacak hal yok. Ben olaylara bu şekilde bakıyorum" ifadelerini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap