SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa’nın en büyüğü belli oluyor

Avrupa’nın en büyüğü belli oluyor

06 Haziran 2015 Cumartesi - 15:28




Avrupa'nın en büyük kupası Şampiyonlar Ligi, sahibini buluyor. Barcelona ile Juventus arasında oynanacak Şampiyonlar Ligi Finali, Berlin'de oynanacak





Barcelona'nın yaşayan efsanesi Xavi, Katalan takımının formasını son kez giyecek. Takım arkadaşları Xavi'yi bu büyük kupayla uğurlamak isterken şike skandalıyla bir lig küme düşürülen ve ardından büyük bir patlama yaparak tüm kupaları toplayan Juventus 'Eski gücümü topladım diyebilmek için Pirlo ve Buffon'un önderliğinde kupayı kaldırmak istiyor.21:45'de başlayacak mücadele Star TV'den naklen yayınlanacak.

UEFA, Juvenus ile Barcelona arasındaki oynanacak UEFA Şampiyonlar Ligi final maçına Türk hakem Cüneyt Çakırı atadı.UEFA Şampiyonlar Ligi final maçında düdük çalacak olan Türk hakem Cüneyt Çakır'ın yardımcılıklarını Bahattin Duran ve Tarık Ongun yapacak.İsveçli Jonas Eriksson'un dördüncü hakem olarak görev alacağı Juventus-Barcelona maçının ilave yardımcı hakemleri ise Hüseyin Göçek ve Barış Şimşek olacak.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap