SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa Süper Ligi çöktü ! Bir takım daha ayrıldı

Avrupa Süper Ligi çöktü ! Bir takım daha ayrıldı

21 Nisan 2021 Çarşamba - 14:50




Avrupa'nın önde gelen 12 kulübünün kurduğu fakat kısa sürede dağılmaya başlayan Avrupa Süper Ligi'nden 3 takım daha çekildi. İtalya Serie A ekiplerinden Inter ve Milan ile İspanya La Liga takımlarından Atletico Madrid, organizasyondan ayrıldıklarını açıkladı.





Inter kulübünden yapılan açıklamada "Taraftarlara her zaman en iyi futbol deneyimini yaşatmak için kararlıyız; yenilik ve kapsayıcılık, kuruluşumuzdan bu yana DNA'mızın bir parçasıdır. Futbol endüstrisini geliştirmek için tüm paydaşlarla olan ilişkimiz asla değişmeyecek" denildi.

Futbola olan ilgiyi artırmak için rekabetin de geliştirilmesi gerektiği belirtilen açıklamada, kulübün Avrupa Süper Ligi'nin bir parçası olamayacağı ifade edildi.

Atletico Madrid ve Milan da kulübün resmî sitesinden yapılan açıklama ile ayrılık haberini duyurdu. Juventus kulübü ise yaptığı açıklamayla organizasyonun gerçekleşmesinin mümkün olmadığını belirtti. 

Avrupa Süper Ligi'ne katılımları resmi olarak süren ekipler Real Madrid, Barcelona, Juventus. Milan, Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Tottenham, Chelsea, Atletico Madrid ve Inter ise resmi olarak ayrıldı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap