SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı

Avrupa Şampiyonu Filenin Sultanları yurda döndü! Yeni hedefi açıkladı

04 Eylül 2023 Pazartesi - 12:32




Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları'nın uçağı İstanbul'a geldi. Uçakta pilottan voleybolculara jest geldi.





Avrupa Şampiyonası'nda şampiyon olan Filenin Sultanları'nın uçağı İstanbul'a geldi. Uçakta pilottan voleybolculara jest geldi.

Sırbistan'ı finalde 3-2 mağlup eden A Milli Kadın Voleybol Takımı, ilk kez Avrupa şampiyonu oldu. Daha önce 2003 ve 2019 yıllarında finale çıkan Ay-Yıldızlı ekip, iki maçı da kaybederek gümüş madalyanın sahibi olmuştu.

NAMAĞLUP ŞAMPİYON

Turnuvada oynadığı 9 maçı da kazanan Filenin Sultanları, namağlup şampiyon oldu. Millletler Ligi'ndeki son 6 maçtan galip ayrılan A Milli Kadın Voleybol Takımı, yenilmezlik serisini 15 maça çıkardı.

KUPAYI KAPTAN EDA ERDEM KALDIRDI


Avrupa şampiyonu olan A Milli Kadın Voleybol Takımı'nda kaptan Eda Erdem, kupayı CEV Başkanı Aleksandar Boricic'ten aldı. Kupayı kaldıran kaptan Eda Erdem, daha sonra bu sevinci takım arkadaşlarıyla paylaştı

Belçika'dan İstanbul'a gelmek için uçağa binen Filenin Sultanları, uçağın pilotunun jestiyle karşılaştı. Yolculara yapılan anoınsta: Çok önemli konuklarımız var. Dün yine bayrağımızı gururla dalgalandıran Cumhuriyetimizin 100. yılında Tüm Türkiye'yi sevince boğan Türk kadının gücünü bir kez daha gösteren Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanları kadın voleybol milli takımımız bizlerle... Oraya koyduğunuz karakter, azim ve mücadeleyle Türk gençliğine örnek oldunuz. Başarılarınız ile 85 milyonu gururlandırdınız." ifadeleri kullanıldı.

O anlarda yolcular büyük alkış ile voleybolculara destek verdi.

Beğendim
1
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap