SON DAKİKA



Haber > Spor > Avrupa Fırtınası!

Avrupa Fırtınası!

16 Ekim 2015 Cuma - 07:53




Aris’i deviren Trabzon Medical Park Avrupa’da çıktığı 17’nci maçında 15’inci galibiyetini elde ederek dikkatleri üzerine çekti.





Basketbol ULEB Avrupa Kupası D Grubu'nda Yunanistan'ın Aris takımını 74-71 mağlup eden Trabzonspor Medical Park, Avrupa'da adeta fırtına gibi esiyor. Geçen sezon ilk Avrupa deneyimini yaşadığı FIBA EuroChallenge Kupası'nda final oynama başarısı gösteren Bordo-Mavililer, Aris karşısında da galip gelerek Avrupa arenasındaki başarılı sonuçlarını sürdürdü. Trabzonspor Medical Park, ikinci sezonunu yaşadığı Avrupa kupalarında 17'nci karşılaşmasında 15'inci galibiyetine imza atarak yüzde 88.24'lük bir galibiyet oranı yakaladı. Kulüp genel menajeri Nihat Mala, yaptığı açıklamada, ligin ilk haftasında Galatasaray Odeabank karşısında hiç beklemedikleri bir sonuç aldıklarını hatırlatarak, "Aris karşısında iyi mücadele ettik. Avrupa kupasına galibiyetle başlamamız önemliydi. Rakibimizi yenerek taraftarlarımıza da kendimizi affettirdiğimiz için mutluyuz" dedi. 

İyi bir takımız

Geniş bir kadrolarının bulunduğunu, kaliteli oyuncular takviye ettiklerini ifade eden Mala, "Yerlileriyle, yabancı oyuncularıyla çok daha kaliteli bir kadro oluşturduk. İyi bir takımız. Bunun karşılığını almak istiyoruz. Şimdi önümüzde Banvit ile oynayacağımız lig maçı var. Çok değerli bir rakip. Bütçesi bizden fazla, üst sıralarda yer almayı hedefleyen bir takım. Biz emin adımlarla maç maç yolumuza devam etmek istiyoruz" diye konuştu.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap