SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker’i çok özledim

Avni Aker’i çok özledim

14 Şubat 2016 Pazar - 09:42




Trabzonspor’dan ayrılıp tekrar geri dönen Jose Bosingwa, Bordo- Mavili taraftarları ve Avni Aker’deki atmosferi çok özlediğini söyledi





Alacaklarından dolayı Trabzonspor ile sözleşmesini geçtiğimiz Kasım ayında tek taraflı fesheden fakat ara transfer döneminde tekrar Bordo-Mavili takıma dönen Jose Bosingwa, Kayserispor maçını iple çeken oyuncuların başında geliyor. Karadeniz ekibiyle ikinci kez sözleşme imzalarken, “Sanki buradan hiç gitmemişim gibi” diyen Bosingwa, en çok taraftarları ve Avni Aker’i özlediğini söyledi. Sakatlığının ardından geçtiğimiz hafta Akhisar Belediyespor maçıyla sahalara döndüğünü hatırlatan Bosingwa, “Uzun bir süre futbol oynamadım. Benim için en kötü dönemlerden biriydi. Trabzonspor’da en zor zamanlarımda taraftarlar hep yanımda oldu. Tekrar buraya dönüşümde onlar çok önemli bir faktör. En çok özlediğim şey buradaki atmosfer, seyircimiz, stadımız, taraftarımız” dedi.

 276 günlük hasret

Avni Aker’de en son 13 Mayıs 2015’te Bursaspor ile oynanan maçta görev alan Bosingwa, söz konusu maçın 31. Dakikasında sakatlanarak sahalardan uzun bir süre uzak kalmıştı. Bosingwa, 276 gün sonra yeniden Avni Aker’de forma giyecek.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap