SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker'e dönüş

Avni Aker'e dönüş

22 Aralık 2016 Perşembe - 09:25








Malumunuz Şenol Güneş Spor Kompleksi cumartesi günü Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılımıyla düzenlenen muhteşem bir törenle kapılarını kısmen de olsa açtı. Bakmayın siz etrafının çamur içinde olmasına, takım otobüslerinin yüksekliğin yanlış hesaplanması nedeniyle tünelden geçememesine, oyuncuların soyunma odasına ulaşamamasına. Kağıt üzerinde açıldı mı, açıldı.

AMA TÜRKİYE FUTBOL DİREKTÖRÜMÜZ

Fatih Terim’in de dediği gibi ‘this is the futbol’ ve maalesef futbol kağıt üzerinde değil sahada oynanıyor. Eee saha şartları da futbol oynamaya müsait olmadığından, gerisin geri Fenerbahçe maçı için Avni Aker’e gidiyoruz. Dostlar alışverişte gördü bir nevi. Aslına bakarsanız iyi de oldu. Zemininde oynanan birçok maçta Fenerbahçe’ye dar olmuş Avni Aker evladır bitmemiş Şenol Güneş Kompleksi’nden. Trabzon insanı iyi tanır stadını. Akıllı çatısı falan yoktur amma fark etmez, çok yenmişliği vardır Trabzonspor’un Fenerbahçe’yi o statta. Kadı ki... Trabzonspor’un gidişatına da bakarsanız açılış maçında Fenerbahçe ile yeni stadında oynamak pek de akıllıca bir seçenek olmayabillirdi. Sahasında oynadığı ilk maçı kaybeden takım olarak tarihe geçmektense, ışıkları Trabzonspor için sönecek olan Avni Aker’de oynamak iyidir şampiyonluk kavgası yaptığınız Fenerbahçe ile. Zira perşembenin gelişi çarşambadan bellidir.

Sevgili Meslektaşım Ersin DÜZEN, Şahane bir yapının açılış töreninde görev aldın. Devletin en üst düzeyinin ve dünyanın önemli iş adamlarının katıldığı önemli bir stadın sunumunu gerçekleştirdin. Devletin resmi yayın organı TRT’nin lokomotif yayınlarından birinin moderatörlüğünü de yapılacak en başarılı şekilde yapıyorsun. Buraya kadar hepsi şahane. Yalnız, açılıştan bir gün önce kendi canlı yayınında sarf ettiğin “2010-2011 şampiyonu Trabzonspor diyemeyiz’’ cümlen objektif yayıncılık adına da olsa bana göre şık olmadı. O zaman o statta ne işin var diye sorarlar adama. Çünkü o statta bulunan binler ve Trabzon sokaklarında karşına çıkabilecek her vatandaş o sezonun şampiyonunun Trabzonspor olduğunu düşünür.

Aksine inandıramazsın o insanları. Senin tercihin ve fikrin elbette farklı olabilir. İstersen o yılın şampiyonu Galatasaray’dır da diyebilirsin. O zaman sana teklif edilen bu görevi kibarca geri çevirir, o insanların karşısına çıkmazsın. Bu da bir tercihtir. Mesleki olarak kimseye akıl vermek haddim değildir. Bu, Trabzon insanını çok iyi bilen bir yayıncının size naçizane tavsiyesidir.


Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap