SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker’den çıkış yok

Avni Aker’den çıkış yok

19 Mart 2016 Cumartesi - 09:32




Trabzonspor’da son iki maçta takımın en dinamik ismi olan Aytaç Kara, Sivasspor engelini kayıpsız geçeceklerini söyledi.





Spor Toto Süper Lig’de 26. hafta maçında bugün Sivasspor’u konuk edecek olan Trabzonspor’da başarılı oyuncu Aytaç Kara, bu maçı kayıpsız atlatacaklarını söyledi. Sakatlığı tam geçmemesine rağmen Mersin İdmanyurdu maçında iğne ile oynayan ve bu maçta sahanın en fazla koşan futbolcusu olan Aytaç, aynı dinamikliğini Beşiktaş maçında da sürdürmüş ve yine maçın en fazla koşan ismi olmuştu.

Beşiktaş maçında 12 km koşarak, sahada basmadık yer bırakmayan Aytaç Kara, “Kritik bir noktadayız. Mersin’i yenerek iyi bir moral bulmuştuk. Bunu Beşiktaş maçında da sürdürmek istedik ama olmadı. Şimdi sahamızda üst üste oynayacağımız üçüncü ve son maçımızda Sivasspor ile karşılaşacağız. Bu maçı kayıpsız geçerek, biraz daha rahatlamak istiyoruz. İstediğimizi alacağız. Taraftarlarımız bu konuda rahat olsun” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap