SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni Aker bizim kalemizdir

Avni Aker bizim kalemizdir

18 Kasım 2015 Çarşamba - 10:02




Gençlerbirliği maçına ‘çıkış maçı’ gözüyle bakan Trabzonspor’da Teknik Direktör Sadi Tekelioğlu kanat oyuncularından iyi orta, forvetlerden ise iyi go





Trabzonspor, Pazar günü sahasında oynayacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken, teknik patron Sadi Tekelioğlu, son haftalardaki olumsuz tabloyu değiştirmek istiyor. Özellikle Avni Aker’deki kötü sonuçlara bir son vermek isteyen Tekelioğlu, oyuncularına “Avni Aker bizim kalemizdir. Bu nedenle kalemizi korumalıyız. Gençlerbirliği maçını kazanıp çıkışa geçmeliyiz” şeklinde uyarıda bulunuyor. Tekelioğlu, iç sahadaki tabloyu düzeltmeleri gerektiğini söylerken, oyuncularının gol yollarındaki kısırlığını çözmesi için çalışmalar düzenliyor. Yan top çalışmalarına önem veren Tekelioğlu, gol vuruşlarında forvetlerden tam isabet bekliyor. Deneyimli hoca, idmanlarda daha iyi orta ve gol vuruşu isterken, forvet oyuncuları Cardozo, N'Doye ve Deniz Yılmaz'a daha isabetli şutlar atmaları konusunda uyarı yaptı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap