SON DAKİKA



Haber > Spor > Avni aker bereketi!

Avni aker bereketi!

20 Nisan 2015 Pazartesi - 10:31




Trabzonspor sahasındaki galibiyet serisini Galatasaray’ı yenerek sürdürdü. Bordo-Mavililer, topladığı 46 puanın 33’ünü Avni Aker’de alırken, rakipleri





Fırtına Avni Aker’de kopmaya devam ediyor. Sezonun ikinci yarısında sahasında oynadığı 5 maçı kazanan Trabzonspor, Galatasaray’ı da 2-1 yenerek, seriyi 6 maça çıkarttı. Deplasmanda kaybettiği puanları sahasında telafi eden Bordo-Mavililer, Avrupa yolundaki yürüyüşünü sürdürdü. Karadeniz ekibi Avni Aker’deki 14’ncü maçında 10’ncu galibiyetini alırken, 3 beraberlik 1 yenilgi ile 33 puan topladı. Ligde maç fazlalığıyla 5’nci sıraya yükselen Trabzonspor ayrıca ‘üç büyükler’ diye adlandırılan rakipleri karşısında uzun bir süre sonra Avni Aker’de galip geldi. Bordo-Mavililer, en son galibiyetini, 21 Nisan 2012'de ‘Süper Final’ maçında Beşiktaş'ı kendi evinde 1-0 yenerek almıştı. Avni Aker’de üç büyükler karşısındaki şanssızlığını kıran Trabzonspor, taraftarlarına da büyük bir sevinç yaşattı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap