SON DAKİKA



Haber > Spor > Avcı: "Önemli olan istikrar"

Avcı: "Önemli olan istikrar"

13 Ağustos 2013 Salı - 14:45




Abdullah Avcı ve futbolculardan Semih Kaya, yarın akşam oynanacak Gana karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.





A Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı ve futbolculardan Semih Kaya, yarın akşam oynanacak Gana karşılaşması öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.Kamp yaptıkları otelde düzenlenen basın toplantısında konuşan Abdullah Avcı, Gana'nın ciddi bir rakip olduğunu ve Eylül'deki Andorra ve Romanya maçları için önemli bir test olacağını söyledi. Avcı, bu tarih için Özbekistan maçının planlandığını ancak son anda Özbekistan Federasyonu'nun, TFF'ye hava sıcaklığını ve oyuncularını toparlayamayacaklarını iletince Gana maçının ayarlandığını söyledi. ABDULLAH AVCI: “GENÇLERİ KULLANMAYA DEVAM EDECEĞİZ” Milli takım kapısının herkese açık olduğunu belirten Abdullah Avcı, "20 aylık dönemimde hazırlık maçlarında 40-45 oyuncu kullandık. Genç oyunculara hazırlık maçlarında şans verdik, gençleri kullanmaya devam edeceğiz" dedi. Eski Federasyon Başkanı Mehmet Ali Aydınlar döneminde göreve başladığını hatırlatan teknik adam, "Yıldırım Demirören yönetimi göreve geldikten sonra bana destek oldu, olmaya da devam ediyor. Projelerimizi paylaşıyoruz, destek olmaya çalışıyorlar" diye konuştu. “ÖNEMLİ OLAN İSTİKRARLI BİR TURNUVA TAKIMI OLMAK” Turnuva takımı olmanın önemine bir kez daha dikkat çeken Avcı, "Turnuva takımının önemini uzun bir zamandır söylüyorum. Önemli olan istikrarlı bir turnuva takımı olmak, bunun temeli de kulüplerde başlıyor. Tüm futbolcuların gidebildiği takdirde yurt dışında futbol oynamalarından yanayım. Oyuncular kararlarını kendileri verecektir" ifadelerini kullandı. “ÜZERİMİZDE BASKI VAR AMA OLUMSUZ ANLAMDA DEĞİL” "Dünya Kupası şansımız az olabilir ama kalan şansımızı sonuna kadar kullanacağız" diyen milli takımın teknik direktörü, "Üzerimizde baskı var ama olumsuz anlamda değil. En iyisini yapabilmek için uğraşıyoruz. Yüzde 5'lerde görülen şansımız, bir maçta yüzde 90'lara çıkabilir" diye konuştu. Romanya maçının final niteliğinde olacağının altını çizen Avcı, "10 Eylül'de Romanya ile oynayacağız karşılaşma final niteliğinde olacaktır. Bıçak sırtı bir maç. Sizlerin ve Türk halkının vereceği destekle Ekim ayı daha farklı olacaktır" dedi. SEMİH KAYA: “MOTİVE OLMAYA ÇALIŞIYORUZ” Semih Kaya ise "Son dönemde Milli Takım olarak iyi işler yapmadığımızı düşünüyoruz. Türk halkı bizlere güvendiği sürece hedeflediğimiz yerlere tekrar en kısa sürede ulaşacağız. Her oyuncunun kötü dönemleri olabilir en iyi şekilde motive olmaya çalışıyoruz" şeklinde konuştu.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap