SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca son iki maça kilitlendi

Atmaca son iki maça kilitlendi

18 Aralık 2015 Cuma - 10:23




Çaykur Rizespor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, ilk yarının son iki maçını kazanarak, ligin ilk yarısını iyi bir konumda bitirmek istediklerini söyle





Türkiye Ziraat Kupası D grubu müsabakasının ilk karşılaşmasında Bucaspor’u 4-1 yenerek kupa maçlarına iyi başlangıç yapan Çaykur Rizespor, cumartesi günü saat 13.30’da Antep ile yapacağı 16. hafta karşılaşması öncesinde bu sabah son idmanını yaparak, Ankara aktarmalı Antep’e uçuyor. Teknik Direktör Hikmet Karaman, son iki maçı kazanarak ligin ilk yarısını iyi yerde bitirmek istediklerini söyledi. Teknik Direktör Hikmet Karaman, kupa maçlarına iyi başladıklarını belirterek, “4-1’lik skoru abartmaya gerek yok, oynamayan oyuncularım bu maçta yer buldu ve kendilerini daha iyi görme şansını yakaladı. Onlar kendini gördüğü kadar biz de onları gördük. Önemli olan kupa maçında kendini göstermek değil, ligde kendilerini göstermektir” diye konuştu. Gaziantepspor’un son haftalarda iyi işler yaptığını belirten Karaman, “İki takım adına farklı oyun olacak. İyi kalecisi ve iyi oyuncuları var. Kendi sahalarında gösterdikleri performans ortada. Her iki takım için zor bir maç olacak. Gününde olan, daha iyi performans yakalayan ve gol yollarında etkisini artıran takım galibiyetle sahadan ayrılacak. Biz ligdeki çıkışımızı son iki maçta da sürdürmek istiyoruz” dedi.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap