SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca kupaya uçuyor

Atmaca kupaya uçuyor

02 Mart 2016 Çarşamba - 09:38




Yeşil-Mavililer 2- 0’ın verdiği avantaj ile çıktığı rövanş maçında Medipol Başakşehir’i Murat Duruer’in tek golüyle dize getirerek adını yarı finale y





Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanş maçında Çaykur Rizespor Medipol Başakşehir’i 1-0 mağlup ederek adını yarı finale yazdıran ilk takım oldu. 2-0’ın verdiği avantaj ile sahaya çıkan Yeşil-Mavililer evinde oynadığı mücadelede risk almadı. İlk 45 dakikada Medipol Başakşehir’e gol izni vermeyen Atmaca kontra ataklarla rakip kalede etkili olma şansı bulamadı. İstediği golü bulamayan Çaykur Rizespor devreyi 0-0’lık skorla kapattı. İkinci 45 dakikada da rakibini sahasında kabul eden Yeşil-Mavililer bu yarıda da kalesini iyi korudu. Karşılaşmanın son dakikasında kazandığı kontra atağı iyi değerlendiren Çaykur Rizespor Murat Duruer ile skoru 1-0’a getirdi. Karşılaşma bu golle sonuçlanırken Yeşil-Mavililer ilk yarı finalist oldu.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap