SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca için uçuş zamanı

Atmaca için uçuş zamanı

13 Ekim 2014 Pazartesi - 11:50




Milli maçlar nedeniyle lige verilen aradan sonra birbirinden zorlu mücadeleler verecek olan Çaykur Rizespor'da nefesler tutuldu.





Süper Lig’e istediği başlangıcı yapamayan Çaykur Rizespor, Eskişehir galibiyetinin ardından bulduğu moralle milli arayı en iyi şekilde değerlendirerek lige damga vurmayı hedefliyor. Ligde geride kalan 5 maçlık süreçte Gençlerbirliği ve Beşiktaş ile berabere kaldıktan sora üst üste Mersin İdmanyurdu ile Bursaspor'a mağlup olan Yeşil-Mavili takım ilk galibiyetini ligin 5. haftasında Eskişehirspor'u yenerek aldı. Ligin ilk 5 maçında 5 puan toplayan Karadeniz ekibi milli aradan sonra ligde üst üste oynayacağı Balıkesir, Sivasspor ve Kayseri Erciyesspor maçlarını kazanarak Eskişehir karşısında yakaladığı çıkışı sürdürmeyi ve üst sıralara tırmanmayı hedefliyor. Bu doğrultuda teknik patron Mehmet Özdilek oyuncularını bu sürece motive ediyor.
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap