SON DAKİKA



Haber > Spor > Atmaca, Gençler'i gözüne kestirdi

Atmaca, Gençler'i gözüne kestirdi

30 Ocak 2015 Cuma - 13:26




Çaykur Rizespor'da hedef ikinci yarının ilk puanını almak.





Spor Toto Süper Lig'de 18. hafta mücadelesinde pazar günü deplasmanda Gençlerbirliği ile karşılaşacak Çaykur Rizespor'da Kulüp Başkanvekili Halim Mete, Gençlerbirliği maçını kazanarak ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarını almak ve moral bulmak kazanmayı hedeflediklerini söyledi. Ligin ikinci yarısına deplasmanda Galatasaray’a 2-0 kaybederek başladıklarını ifade eden Mete, "Takım olarak iyi yoldayız. Eksik ve sakat oyuncuların çokluğuna rağmen Galatasaray maçında özellikle ikinci yarıda oynadığımız oyun, camia olarak inancımızı artırdı" dedi.

Önümüzdeki haftadan itibaren Asya ve Afrika Kupası'ndaki oyuncularının dönmesi, sakat oyuncuların kadroya dahil olmasıyla tam takım çalışma fırsatı bulacaklarını dile getiren Mete, takım bütünlüğünü sağladıklarında çok daha iyi işler yapacaklarına inandığını kaydetti. Mete, Gençlerbirliği maçının zor geçeceğine de işaret ederek, şöyle konuştu: "Gençlerbirliği maçı kadrosunda Afrika ve Asya Kupası'nda bulunan oyuncularımız henüz dönmedikleri için yer alamayacak. Bu maç öncesi önemli oyuncularımızda ufak tefek sakatlıklar bulunuyor ama her şeye rağmen zoru başaracak güçteyiz. Gençlerbirliği deplasmanında galip gelerek hem ligin ikinci yarısındaki ilk puanlarımızı almak hem de moral kazanmak istiyoruz."

Mete, Adana Demirspor ile oynanan Türkiye Kupası maçı sonrasında takımın Ankara'ya giderek çalışmalara başladığını bildirerek, "Teknik heyetimiz ve futbolcularımız hazırlıklarını sürdürüyor. Camia olarak bu maçın önemini çok iyi biliyoruz. Gençlerbirliği karşısında alacağımız galibiyetin bizi ateş hattının üzerine taşıması tek temennimiz" ifadesini kullandı.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap