SON DAKİKA



Haber > Spor > Atilla Karaoğlan'a şok suçlama! 'Kararını görmeden verdi'

Atilla Karaoğlan'a şok suçlama! 'Kararını görmeden verdi'

13 Eylül 2022 Salı - 13:04




Adana Demirspor - Trabzonspor maçında dün çok tartışmalı bir pozisyon yaşandı. Younes Belhanda'nın iptal edilen golü sonrası kimse ne olduğunu anlamadı. Demirspor'un sayılmayan nizami golü sonrası sahada futbolcular, saha dışında ise futbol yorumları hakem Atilla Karaoğlan'ı çok sert eleştirdi.





Atilla Karaoğlan dün akşam oynanan Adana Demirspor - Trabzonspor maçında anlaşılmaz bir karara imza attı. Demirspor'un paslaşarak kullandığı korner atışında Belhanda, topu sürüp ceza sahası çizgisinden şutunu gönderdi ve top ağlarla buluştu.

Ancak Atilla Karaoğlan golü vermedi.

İlk anda golü neden iptal ettiği anlaşılamayan Atilla Kararoğlan, taraftardan ve Demirspor oyuncularından büyük tepki gördü. En direkt serbest vuruş veren Karaoğlan, korneri kullanan Belhanda'nın topa kimse dokunmadan yeniden topu aldığını zannettiği görüldü. Ancak bu gole VAR'dan da bir müdahale gelmemesi tartışmaları daha da büyüttü.
Erman Toroğlu: Görmeden karar verdi

Erman Toroğlu: Görmeden karar verdi 

Maç sonu A Spor'da konuşan Erman Toroğlu, şu sözleri söyledi:

Samet Akaydın, hakem Attila Karaoğlan'ı ipten aldı. Hakem sadaka versin, kurban kessin. Yoksa var ya, anam, anam, anam... Olacak şey değil. İşin kötüsü ne biliyor musun? Görmediğini verdi.



Ahmet Çakar: VAR ne yapıyor

Ahmet Çakar: VAR ne yapıyor? 

Hakem Atilla Karaoğlan ve VAR'a soruyorum, Belhanda'nın golünü niye iptal ettiniz? Kornerdeki kendi topuna ikinci defa temas ettin diyerek golü iptal etti. Oysa ki Demirsporlu oyuncunun ayağının tabanıyla bir teması mevcut.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap