SON DAKİKA



Haber > Spor > Aslan'ın Diarra planı hazır!

Aslan'ın Diarra planı hazır!

21 Ağustos 2016 Pazar - 14:32




Lokomotiv Moskova'nın alacağı 5 milyon Euro'yu 3 yıl vadeli ödemek isteyen Galatasaray, Diarra'nın rakamını da taksitlendirecek.





Galatasaray bir aydır gündeminde tuttuğu Lassana Diarra'nın transferinde önemli aşama kaydetti. Diarra'nın menajeri Farag Hatem, Lokomotiv Moskova'ya ödemeleri gereken 10 milyon Euro'luk tazminatı 5 milyona indirdi ve Rusya'ya son detayları konuşmaya gitti.

Saha dışı karakterini de inceledikleri Fransız ön liberonun Real Madrid ve Anzhi'den problemli ayrılması sarı-kırmızılı kulübün özel önlemler almasına neden oldu. Riekerink'in listesinde 1 numarada yer alan yıldız oyuncudan vazgeçmeyen Galatasaray cephesi Diarra için çözümü 3 yıllık ödeme planları sunmakta buldu. Ücreti 10 taksitte 31 yaşındaki oyuncunun Lokomotiv Moskova'ya ödemesi gereken 5 milyon Euro tazminatı üstlenen sarı-kırmızılılar bu parayı 3 eşit taksit halinde verebileceğini bildirdi.

4.5 milyon Euro'dan 3 yıllık anlaşma sağlanan Diarra'ya da garanti parası her sezon 10 eşit taksit halinde ödenecek.

Diarra için kesenin ağzını açan ancak dikkatli davranan Galatasaray, oyuncudan 3 yıl boyunca maksimum fayda sağlamayı ve Melo'yu unutturmayı planlıyor. Lokomotiv'in Diarra'ya ve 5 milyon Euro'yu 3 taksitte ödemeye hazır olan Galatasaray'a cevabı bekleniyor.

Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap