SON DAKİKA



Haber > Spor > Aslan'dan TFF'ye salvolar!

Aslan'dan TFF'ye salvolar!

04 Şubat 2015 Çarşamba - 15:03




Trabzonspor Basın Sözcüsü Yakup Aslan, “İstediğimiz yerde değiliz; Bunun önemli faktörlerinden hakem hatalarıdır” dedi.





Trabzonspor’un, K.Erciyespor maçındaki sarı kartlar nedeniyle PFDK’ya sevki edilmesi konusunda ise Aslan, “Tebrik ediyoruz TFF’yi. Güzel görev üstleniyorlar. Futbolcularımız kazayla elini kaldırsa sarı kart, faul yapsa sarı kart, sırtını dönüp gitse sarı kart. Tabii ki bu şekilde bizi dizayn etmeye çalışıyorlar. Kendilerine yakışını yapıyorlar” şeklinde konuştu.
 
Arslan, Fenerbahçe maçıyla ilgili olarak, “Başkanımız zaten cezalı, maça gidemeyecek. Yönetici arkadaşlarımızdan müsait olanlar gidecek. Geçen sezon Şükrü Saraçoğlu’nda biz bir provokasyona maruz kaldık. Çok uğraşmamıza rağmen tasvip etmediğimiz olaylar oldu. Bizim stadımızda tezahüratlar ya da yanlış hareketler şiddetle cezalandırılıyor. İstanbul’da daha fazlası olmasına rağmen, aynı oranda ceza verilmiyor. Ama biz bu hafta ciddi bir olumsuzluk olacağını düşünmüyoruz. Biz elimizden geleni yaptık. Karşı taraftan da aynısı bekliyoruz” dedi.
 
Arslan sözlerini şöyle sürdürdü: “Takımın büyüklüğünün, teknik direktör ve futbolcuların kalitesinin sonuçlar üzerinde bir etken olmasını istiyorum. Ama Türkiye’de skorların üzerinde belirleyici faktör hakem hataları oluyor. Fenerbahçe maçında da belirleyici faktörün hakem hatası olmasından korkuyoruz. Birileri kılıçları eline almış, istediği gibi sallıyorlar ve size rastlarsa doğruyorlar. Beşiktaş ve Galatasaray’la yaptığımız maçlardaki hakem hatlarına baktıktan sonra, Fenerbahçe maçında neler olacağını tahmin bile edemiyorum. Açıkçası bu açıdan çok umutlu değilim. Hakem kim olursa olsun, hiç önemli değil. Hatalar hep aynı takımlara oluyor. Ben ümitli değilim. Bir gün patlayacak bu durum; ama bakalım nasıl olacak.” 
Beğendim
0
Sevdim
0
Beğenmedim
0
Üzgün
0
İnanılmaz
0

VİDEO

SON DAKİKA

ÇOK OKUNANLAR

© 2020 www.karadenizgazete.com.tr | Karadeniz Gazetesi bir Güçlü Ticari Ve Sınai Ürünler Pazarlama Ticaret Ve Sanayi Anonim Şirketi ‘dir.

Giriş Yap